Studiejob i køkkenudstyrsbutik

Studiejob i køkkenudstyrsbutik – bliv en del af et festligt miljø

 

Vil du gerne hjælpe butikkens kunder med at finde køkkenudstyr? Er du god til service og har du ordenssans? Kigger du efter et studiejob, hvor du har en vagt hver 2. lørdag?

 

Så er dette job noget for dig!

 

Centrum Personale er et vikar- og rekrutteringsbureau, som finder medarbejdere til en række forskellige virksomheder i københavnsområdet. Nu søger vi et par medarbejdere til et studiejob hos en af vores kunder – en virksomhed, der har en butik, som forhandler køkkenudstyr til både private kunder og erhvervskunder. Butikken ligger centralt i København, tæt på offentlig transport.

 

Du møder ind hver 2. lørdag fra kl. 10 til kl. 16. Der er evt. mulighed for flere timer. Virksomheden tilbyder en god løn. Opstarten er så hurtigt som muligt, så kontakt os med det samme, hvis du er interesseret i jobbet.

 

Et festligt miljø med mange faste kunder:
Du bliver en del af et team, som består af både fuldtidsmedarbejdere og studiemedhjælpere. Sammen hjælper I butikkens kunder, når de besøger butikken for at finde det rette køkkenudstyr. Butikken har et stort udvalg af varer – der er både produkter til det private køkken, men der forhandles også en del kendte mærker, som bruges af professionelle kokke.

 

Butikkens medarbejdere sørger altid for at give god service, og mange af butikkens kunder er da også faste kunder. Her er stemningen sjov og festlig – både når det handler om kontakten med kunderne, men også når teamet hygger sig sammen. Der er noget at se til, særligt i julemåneden, så det er vigtigt, at du kan lide at give den gas, når du er på arbejde.

 

Når du ikke hjælper kunderne, sørger du for at holde butikken i topform, så den ser indbydende ud.

 

Lidt om din baggrund:

 

  • Du kan lide at have kundekontakt
  • Du ved, at det betyder noget at give super god service
  • Du vil gerne lære en masse om køkkenudstyr
  • Du har ordenssans og vil gerne rydde op og holde butikken indbydende
  • Du vil måske gå butiksvejen – så er dette en mulighed for at starte den proces
  • Du kan arbejde hver 2. lørdag

 

 

Hvis du vil videre:
Er du interesseret i studiejobbet, sender du dit CV og et par ord om dig selv via formularen herunder.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Connie Pilgaard hos Centrum Personale på tlf.: 33 24 40 80.