Til vores næste Kokkeelev 

Kokkeelev søges til spændende, kvalitetsbevidst og kreativt kantinekøkken.

Kantinen er placeret i større international organisation hvor vi bespiser omkring 200 personer til frokost. Derudover er der særlige arrangementer og møder der kræver en ekstra indsats og kreativitet.

Vi lægger stor vægt på at lave god mad fra bunden, med klare internationale referencer og fokus på kvalitet, velsmag og hygiejne.

Du skal have bestået grundforløbet som Gastronom kok

Du skal være top motiveret holdspiller og klar til at lære, være mødestabil, moden og ansvarlig.

Vi stiller store krav til din indstilling og dit engagement. Til gengæld kan du forvente en læreplads hvor du kommer hele vejen rundt i produktionen.

Du får en grundig indføring i kokkefaget, samt drift. Hos os har du mulighed for at tilegne dig en masse nye færdigheder og teknikker.

Vores velfungerende hold består af kokke, elever, køkkenhjælper & servicemedarbejdere.

Vi tilbyder en alsidig og velkoordineret læreplads, med mange udfordringer og masser af ansvar.

Du bliver en del af en uhøjtidelig arbejdsplads hvor de ansattes trivsel og udvikling vægtes højt.

Arbejdstid mandag til fredag fra kl 7:15.

Der kan i løbet af året også forekomme enkelte aftner med selskaber eller receptioner.

Vi holder til ved Nordhavn i København.

 

Ansøgning med billed sendes til jv@jacobsencatering.dk

Med Venlig Hilsen / With Best Regards

Jesper Væver

 

Jacobsen Catering Service Aps

Fredensgade 23, 1.th.

2200 København N

Mob: 26 71 17 92

Mail: jv@jacobsencatering.dk