Tjenerelev søges til 4 stjernet hotel i Østrig

Har du bestået dit grundforløb? Og drømmer du om frisk luft i naturskønne omgivelser i Alperne? Så læs med her.

Hotel Dienstl Gut Hotel ligger smukt placeret nær den italienske og slovenske grænse og omkranses smukt af skove og små vandfald. Hotellet er internationalt ankerkendt og er yderst velbesøgt, dels på grund af naturoplevelser, men også grundet det store ridecenter som ligger i forlængelse af hotellet. Konceptet er afslappet og med en fantastisk atmosfære blandt personalet.

Menuen skifter ugentligt og bærer præg af  velsmagende østrigske specialiteter med et nordisk touch. Restauranten har desuden et velrenommeret vinkort, der jævnligt udskiftet af restaurantens sommelier.

Praktikopholdet kan give et fantastisk læringsudbytte og i fritiden vil du få mulighed for at aktiv i naturen, hvad enten du er til mounten bike, vandring, tennis. hvis du er interesseret i heste, er der desuden rig mulighed for at ride hver dag på en af stedets mange heste.

se stedet her: https://www.dienstlgut.com/ 

Syntes du også det lyder spændende? I så fald kan du kontakte Sommelier Julie Hoffmann på  hoffmann@dienstlgut.com– du kan med fordel vedhæfte din motiveret ansøgning.

Husk at du kan få økonomisk støtte til b.la dine rejseudgifter og meget andet. Kontakt HRS´s internationale koordinator på ccu@hrs.dk 

Opstart: snarest muligt

Varighed: 4-6 mdr.

Praktikforhold: løn, samt kost og logi