Tjenerelev søges til Restaurant Tinggården i Nordsjælland med opstart cirka 1/5-2019

Tjenerelev søges til Restaurant Tinggården i Nordsjælland
med opstart cirka 1/5-2019

Har du lyst til at arbejde i et uformelt miljø, hvor du på sigt har rig mulighed for indflydelse? Og vil du gerne servere vine fra små, primært europæiske, producenter og mad lavet af lokale råvarer?

Bliv en del af Tinggården

På Tinggården forener vi det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken. Vi prioriterer brugen af lokale råvarer af høj kvalitet, vi brygger vores egen øl, er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin og finder vores vine hos mange forskellige leverandører.

Få ansvar og indflydelse

På Tinggården vil du blive en del af et team af både tjenere, elever og en masse andre der har været tilknyttet Tinggården igennem mange år og kender til alle husets mangeartede aktiviteter.
Ud over a la carten i selve restauranten laver vi mad til selskaber både i og ud af huset, ligesom vi afholder kogeskoler og anden undervisning.
Der udover har vi i sommeren 2018, i en bygning bag ved restauranten, startet eget bageri, landhandel og café, i daglig tale ’Landhandelen’- hvor du også vil blive indvolveret.
Menuen og vinmenuen i restauranten skifter mindst en gang om måneden, så du får smagt en masse vin og mad.
Du har derfor rig mulighed for at få ansvar og indflydelse efterhånden som du bliver dygtigere.

Stemningen i huset er uformel både overfor gæsterne og indbyrdes . Vi har en familiær tone og laver gerne lidt spøg med hinanden, men vi er samtidig ambitiøse og sætter en ære i at give gæsten den bedst mulige oplevelse.

Du kan se mere på facebook eller www.tinggarden.dk.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV til restaurant@tinggarden.dk senest d. 10. marts 2019

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tommy eller Charlotte på restaurantens nummer 48 71 22 35.


Vi glæder os til at høre fra dig.