Tjenerelev til Bromølle Kro

Vi søger 1 frisk tjenerelev.

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro ( 1198). Vores køkken består af det traditionelle danske køkken og det nye danske/nordiske køkken. Vi har mange selskaber, en travl a la carte, kursus afdeling, hotelværelser og en del shows med en del forskellige kunstnere fra Søs Fenger til Kandis, så det er aldrig kedeligt at komme på arbejde.

Dette kræves af dig: . Du skal have let til smil . Du skal være pertentlig både med dit udseende, hygiejne og dit arbejde. . Du skal have let ved at lære nyt og kunne omstille dig hurtigt, fra èn situation til en anden. . Du skal være udholdende og robust. . Du skal være stabil.

Dette kan vi tilbyde dig: . En meget alsidig læreplads, hvor du lære alt om selskaber, a la carte, kurser, hotelophold og hvordan man kører store shows med kendte kunstnere. . Vi går meget op i at vores elever bliver fagligt dygtige, hvorfor der løbende kommer opgaver i vin og gastronomi. . Vores elever er generelt meget efterspurgte efter endt uddannelse, så det er som regel nemt at få job bagefter. . Et behageligt arbejdsklima, hvor vi tager os af hinanden og hjælper hinanden også på tværs af arbejdsområder. -Verdens bedste kollegaer ikke mindst tjenerelev kollega Amalie.

Send din ansøgning til mig med dine sidste skolekarakterer og CV. til mail@bromoelle-kro.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Hilsen Bettina Bresnov