Tjenerelev til Charlottenlund Fort

Tjenerelev søges til Restaurant Charlottenlund Fort

 

Restaurant Charlottenlund Fort ligger ved stranden med udsigt over Øresund, så langt øjet rækker. Den historiske beliggenhed er helt unik og sætter rammen for mange smukke og dejlige dage på vores terrasse. Vi er en a la carte og selskabsrestaurant, med faste klassikere på kortet, en skiftende tastingmenu og temaaftner med blandet andet skaldyr og vildt.

 

Vi søger en servicemindet elev, der formår at skabe en hyggelig atmosfære og kan løbe stærkt, når der er travlt. Vi forventer, at du tilegner dig viden om den mad og vin vi serverer og holder dig opdateret, når der er retter der skifter mv. Du kommer til at arbejde i et godt team af kokke og tjeneren, og vi lægger vægt på, at det er den samlede indsats, der holder skuden på ret køl.

 

Mangler du en læreplads, er du energisk, ambitiøs og frisk på et udfordrende arbejdsmiljø vil vi gerne høre fra dig.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til restauranten og snakke med restaurantchef Thomas eller lægge vej forbi.

 

Send en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, din passion for tjenerfaget og hvorfor vi skal vælge dig til Niklas på info@charlottenlundfortet.dk

 

Tiltrædelse efter aftale.

Skriv ”tjenerelev til Charlottenlund Fort” i emnefeltet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

De bedste hilsner

 

Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

3962 2263

www.charlottenlundfortet.dk

@charlottenlundfort