Tjenerelev til D’Angleterre

D’ANGLETERRE søger en passioneret & dygtig tjenerelev

 

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team i vores Breakfast, In-room dining og Michelin restaurant Marchal på Københavns smukkeste og mest luksuriøse hotel? Brænder du for hotelbranchen og service? Så hører vi gerne fra dig!

Vi tilbyder

En professionel arbejdsplads, hvor vi til enhver tid stræber efter at give vores gæster en personlig, stilfuld og elegant oplevelse af international klasse. Vi er dedikeret til vores gæster, vores kollegaer og vores arbejdsplads. Vi er et dynamisk team med et stærkt sammenhold, høje ambitioner og kontinuerlig fokus på motivation og forbedring. Gennem vores interne d’Anglecademy vil du blive trænet med henblik på at give dig de bedst mulige forudsætninger for udvikling og succes, samt en dybdegående indsigt i hele hotellet.

 

Om jobbet

d’Angleterre tilbyder en læreplads, hvor du vil lære service på allerhøjeste niveau. Du vil således få en bred uddannelse, hvor du vil arbejde i vores Michelin restaurant Marchal og de forskellige Food & Beverage afdelinger.

Du får dermed rig mulighed for at sparre med og lære af dygtige og engagerede kolleger i et sundt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden. Du bliver en del af vores gastronomiske univers hvor kreativitet, first moving og konstante nye opdagelser er i højsædet.

 

VI FORVENTER

Vi forventer, at du er klar til at starte i mesterlære, eller at du har afsluttet grundforløbet på Hotel & Restaurantskolen.
Du har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau. Du skal være mødestabil og have en seriøs tilgang til arbejdsopgaverne og dine kollegaer. Du skal være serviceminded og ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer.

Det vil være en fordel, at du taler og forstår dansk og engelsk.

 

Praktisk info:

Ansøgning sendes via vores hjemmeside: https://dangleterre.career.emply.com/ad/tjenerelev/qjgelm