Tjenerelev til MOTA

Tjenerelev

Stillingen indebærer dagligt arbejde med både A`la carte og til tider selskaber. Du vil blive en del af et nyt team, hvor samarbejdet mellem alle afdelinger kommer til at stå højt. Der vil være mulighed for overnatning på stedet, hvis du pendler.

Din profil for tjenerelev:

Du har lyst til at lære om vin og værtskab.

Du er serviceminded og har fokus på værtskab.

Du har lyst og interesse for at lære om vin og sammensætningen af mad og vin.

Du er detaljeorienteret og organiseret.

Du er en smilende, udadvendt person der er god til at omgås mennesker.

Du har lyst til at arbejde og være med i processen at opbygge en ny restaurant.

Du er god til at håndtere travle eller presset situationer.

Om restauranten:

Restauranten vil servere frokost, eftermiddags hygge og a la carte aftenmenu. Målet er at starte ud med en all-round menu, hvor alle kan være med, men hvor det også bliver muligt at få en eksklusiv Claus Henriksen-oplevelse. Der skal være plads til at lege – og overraske – og tid til at snakke med gæsterne. Claus lægger stor vægt på at opbygge en god relation til sine leverandører og der skal fx være plads til at ændre dagens menu, hvis der pludselig bliver sat 200 kg friske krabber på køkkengulvet.

Det er meningen at der på sigt skal åbnes flere restauranter.
Aftale om start efter aftale

Ansøgning sendes til nicklas@restaurant-mota.com

Mvh

Nicklas skov

Restaurant MOTA

www.restaurant-mota.com