Vi søger souschef

Vi søger en dygtig og engageret souschef til
Restaurant Sejlklubberne på Skovshoved Havn

Vi søger lige nu en souschef, der brænder for faget og som har lyst til at prøve kræfter i en travl og alsidig hverdag. Vi laver mad både for a la carte gæster og til selskaber i og uden for huset, events med mere.

Vores team består af en række dygtige faglærte tjenere og kokke, der assisteres af både kokke- og tjenerelever – og på tjenersiden også ufaglærte afløsere.

Vores køkken tager sit udspring i det klassiske danske og franske grundkøkken – men med sit helt eget tvist af nutidens ingredienser, tilberedning og præsentation. Vi yder professionel service med vægten på den personlige kontakt til gæsterne.

Det er vigtigt for os, at du er seriøs, viser engagement, har lysten til at prøve kræfter i en travlt og alsidigt hverdag og kan til gengæld tilbyde et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette er der gode muligheder for personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge forretningen. Udover ledelse af personalet i køkkenet i samarbejde med Køkkenchefen, deltager du aktivt i den daglige drift.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restauratør Per Voss Kjærgaard på tlf.: 5123 1517. Start 1. maj eller efter aftale.

Send en ansøgning med CV og billede til: info@restaurantsejlklubberne.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!