Restauranter og caféer

Deltagerliste til strategi-workshop “Restauranter og caféer” d. 15. januar kl. 13:00-16:00.
Vi starter dagen med en let frokost fra kl. 12:30.

Andreas Harder, Eddikebrygmester, produktudvikler, Nordhavn Eddikebryggeri, Løgismose – Meyers
Anita Klemensen, kok og restauratør
Bagge Algreen-Ussing, Direktør, H15 Holding
Bo Bech, ejer, geist
Christian Gadient, køkkenchef, BRUS
Christian Puglisi, Ejer, Relæ
Francis Cardenau
Frederik Aske Sønksen, Medejer og direktør, Rebel Food
Gitte Frid, HR – Assistent, Sovino Management ApS
Hanne Poulsen, Uddannelseskonsulent, Uddannelsessekretariatet
Jan Sennek, Ass Restaurantchef, AC Bella Sky
Jesper Zeihlund, Direktør / Faglig leder, NCLF – Nordisk Center for Lokale Fødevarer
Juliette Rasmussen, Restauratør, Restaurant Schønnemann
Kamilla Seidler, Kok, Food Organisation of Denmark
Kasper Fogh, Madens Folkemøde og CEVEA
Kenneth Højgaard, Vicedirektør, Københavns Madhus
Kim Rahbek Hansen, Founder & Restauratør, Sticks´n´Sushi
Kristian Arpe-Møller, Formel B
Lars Bjerregaard, Freelance skribent og pressekonsulent
Lea Marie Juliussen, CSR-konsulent, Rega
Mads Dalsborg, Restaurant Mondän
Maria Gamrath, HR & administrative Manager, Pluto Group
Marianne Søholm, uddannelseskonsulent, Uddannelsessekretariatet
Martin Marko, Marketingchef, Jalm&B (Foodpeople)
Mette Blomsterberg, Konditor, Blomsterbergs
Mette Dahlgaard, Gastronomisk chef og køkkenchef på Gemyse
Mette Voss Kjærgaard, Projektleder
Mette Touborg, Administrerende direktør, Kultur- og fritidsforvaltningen
Mette Borum, Restauratør, Restaurant Told og Snaps
Mette Martinussen, Madaktør, sanselig formidler, martinussen aps
Michael Jørgensen, Uddannelseskonsulent, 3F
Mikkel Irminger Sarbo, Bestyrelsesmedlem, Coop amba, Hallernes Smørrebrød & Tante T
Mikkel-Lau Mikkelsen, Head of VILD MAD program, MAD
Mikkel Maarbjerg, Kok, KIRK+MAARBJERG
Mikkel Westergaard, Programleder, MAD
Nils Thyge, Restauratør, Bar’Vin
Ole Troelsø, gastronomiredaktør, Børsen
Pelle Andersen, Stifter og adm. direktør, FOOD
Philip Skovgaard, Ejer, Mangia
Philip Grønkjær, Gastronomisk Chef, Madklubben
Rasmus Bay Arnbjerg, madkommunikatør, Råkom
Rasmus Bo Bojesen, Ejer, Bojesen a/s & Oialla a/s
Rasmus Munk, Kok, Alchemist
Sammy Shafi, Ejer, Kokkeriet
Sigurd Ulvedal, Selvstændig erhvervsdrivende, Rebel Food
Solveig Felbo, Leder, Råhandel
Stine Lolk, Festivaldirektør, FOOD
Søren Ejlersen, Medstifter i Aarstiderne, AARSTIDERNE A/S
Søren Gericke, kok, restauratør, kogebogsforfatter m.m.
Thomas Marcussen, Direktør & indehaver, TjenerTeamet
Thomas Spelling, indehaver, Gaarden & Gaden
Tine Skriver, Fødevarechef, HORESTA

Aleksander Hauschild, elevrådsrepræsentant, Hotel- og Restaurantskolen