Skolen er fysisk lukket

På grund af stigende coronasmitte er Hotel- og Restaurantskolen lukket for fysisk undervisning og kurser frem til og med 7. februar. Undervisningen fortsætter online.

Er du allerede elev på skolen, vil du modtage besked om den digitale undervisning gennem Uddata. Er du ny elev, vil du få brev med informationer om den digitale undervisning i E-boks i denne uge.

Sårbare elever kan fortsat møde ind på skolen.

Vi tager i den nærmeste tid stilling til, om det er muligt at afholde prøver og eksaminer i lyset af COVID-19-restriktionerne, eller om det er nødvendigt, at prøven udskydes eller aflyses. Berørte elever/kursister vil blive orienteret hurtigst muligt.

Ny elev?

Er du ny elev og skal starte i januar, skal du holde øje med din e-boks, da vigtig information om din uddannelse kommer her.

Hold dig derudover opdateret på vores gruppe Elever på Hotel- og Restaurantskolen på Facebook, hvor vi afholder forskellige elevstormøder og liveevents.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til skolens studievejledere, kan de kontaktes på studievejledning@hrs.dk

Har du som elev i praktik eller virksomhed med elever spørgsmål, kan du kontakte Praktikcenteret på praktikcenter@hrs.dk

Har du spørgsmål om fx optagelse på nye hold, SU o.lign. kan du stille dem til elevadministrationen@hrs.dk

Den normale telefontid for Elevcenteret er mandag til fredag mellem 09–14. Ring via hovednummeret 33 86 22 00.

Hvis du som elev har behov for IT-support, skal du kontakte helpdesk@itcn.dk