Tillykke til vinderne af Young Chef 2015

Bedste kokke- og tjenerelever til Young Chef 2015

Søndag den 1. november afvikledes Team Gastronomi Danmark den årlige kokke- og tjenerkonkurrence for elever: Young Chef.

Fem hold dystede, bestånde af to kokkeelever og en tjenerelev, som alle tidligere har udmærket sig i deres uddannelsesforløb ved særlig flid og kreativitet.

vinderne-young-chef-2015

1. pladsen gik til Silkeborg Tekniske Skole: Kokkeelever Sebastian Kofi Bannerman Bæk og Anas Amin med tjenerelev Emma Kathrine Hansen. De blev de stolte vindere af en rejse til et skandinavisk land (valgfrit) til en værdi af 35.000 kroner og besøg på Michelinrestaurant for hele holdet samt faglæreren (sponseret af 3F. Privat Service Hotel & Restauration og Horesta)

2. pladsen gik til Rybners Tekniske Skole i Esbjerg med kokkeelever Trille Lassen og Jesper Bæk Løbner samt tjenerelev Mie Andersen.

3. pladsen gik ti lHotel- og Restaurantskolen i København med kokkeelever Søren Budtz og Jakob Elmholdt Pedersen samt tjenerelev Cathrine Brochorst.

Derudover deltog Kold College i Odense med Alexander Johansen, Nicolaj Wilhardt og Jens Pedersen samt Food College Aalborg med Martin Andersen, Mads Søholm Jørgensen og Michael Rønne Sørensen.

3. pladsvindere af Young Chef 2015, Hotel- og Restaurantskolen

Dommerpanelet bestod i år bestod af Mikkel Maarbjerg (Kirk og Maarbjerg), Anita Klemensen (Cottagerne), Irina Bothmann (dommer i køkkenet med fokus på madspild og gæsteunderviser på Food Coordinator-uddannelsen, Spisehuset Rub & Stub), Lars Møller Jensen (Løgismose), Heine René Egelund (tjenerdommer, The Standard) og Rasmus Grønbech (Grønbech & Churchill).

dommerpanel young chef 2015 hotel- og restaurantskolen

Spontan bonuspris fra glad gæst

En særlig pris på 1000 kr. sponsoreret anonymt fra en begejstret medspisende i publikum gik desuden til dét hold, som dommerpanelet vurderede havde fortjent belønning for ekstra god stil og overskud. Dén pris gik til Martin Andersen, Mads Søholm Jørgensen og Michael Rønne Sørensen fra Food College Aalborg for deres flotte arbejde med optimal råvareudnyttelse og forebyggelse af madspild i køkkenet takket være godt håndværk, kreativitet og god planlægning under selve tilberedningen.

Læs mere om Young Chef-konkurrencen for at se, hvem der kan deltage, hvad årets obligatoriske råvarer og discipliner var, samt hvem der står bag initiativet.

Se billedgalleri af Young Chef 2015: Fra kampens hede til kåring af vinderne

Gå til facebook for at se billeder fra hele dagens konkurrencer og kåringer.

Du er velkommen til at kontakte Hotel- og Restaurantskolens kommunikationsmedarbejder, Sophie Sales, hvis du ønsker enkelte af billeder tilsendt i fuld opløsning.