Besøg vores gymnasium

Brobygning

Som brobygningselev på HTX Gastro Science på Hotel- og Restaurantskolen får du en forsmag på praksisnær undervisning belyst fra flere fag – det betyder, at vi anvender teorien i praksis, hvor du bl.a. vil komme med i et af vores laboratorier og lave praktisk arbejde og forsøg.

Der vil være særlig fokus på naturvidenskab og teknologi, da det er htx-profilen. Brobygningsforløbet er typisk bygget op omkring et tema. Det er også helt sikkert, at du vil blive præsenteret for vores skoles fælles vision om sundhed, økologi og bæredygtighed, kaldet SØB.

Matematik A - Innovation B - Biologi B

 

Besøg HTX Gastro Science på Hotel- og Restaurantskolen for en dag

Besøg HTX Gastro Science og følg en gymnasieklasse én dag og vær med i undervisningen, så du får indsigt i, hvad naturvidenskabelige fag på højeste niveau vil sige og får en smagsprøve på studiemiljøet og hverdagen. Som besøgselev får du indblik i, hvordan vi arbejder med virkelighedsnære projekter i vores helt nye og højteknologiske laboratorier.

Vi inviterer dig ind i klasseværelser og laboratorier for, at du kan få indblik i hverdagen på vores gymnasium.

Introduktionsundervisning

Når du kommer som introduktionselev, præsenterer vi dig for, hvad der er særligt for de forskellige typer af gymnasier – dog naturligvis med særlig fokus på hvad htx er, samt hvilke fag, niveauer og studieretninger vi udbyder.

Selve introduktionsundervisningen er bygget op omkring det, at vi har forskellige intelligenser – så du skal være forberedt på bevægelse og anderledes undervisning. Vi forklarer, hvordan diverse læringsstile og intelligenser hænger sammen med fag og faglighed.

Undervisningen er bygget op således, at du får indblik i, hvordan hverdagen er som gymnasieelev i forhold til undervisningstilgang og studiemetoder – og vi forklarer også, hvordan intelligenser og forskellige læringsstile hænger sammen med de forskellige fag, vi har på HTX Gastro Science.

Ja tak! Hvordan får jeg en aftale?

Kontakt HTX Gastro Science på Hotel- og Restaurantskolens studieleder:
Christian Dines Miemietz på mail: cdm@hrs.dk eller på telefon: 33862355.

Praktisk

Er du tilmeldt brobygnings- eller introduktionsundervisning, men bliver syg, så skal du både:

  1. kontakte din egen skole og sygemelde dig
  2. sygemelde dig hos receptionen på Hotel- og Restaurantskolen på 3386 2200. Oplys dit navn og cpr.nummer.