Brochure om uddannelserne

Vil du gerne have et samlet overblik over uddannelserne og studiemiljøet på Hotel- og Restaurantskolen?

Download/print brochure om erhvervsuddannelser på Hotel- og Restaurantskolen
… eller læs/del som e-paper her:

Hent brochure og læs mere om:

  • Hvorfor tage en erhvervsuddannelse?
  • Vejen gennem din erhvervsuddannelse – sådan starter du
  • Praktik – også i udlandet
  • Uddannelserne hver især:
    • Receptionist
    • Tjener
    • Kok
    • Gastronom med specialet smørrebrød og catering
    • Ernæringsassistent
    • Bager-/konditor-grundforløb
    • Gourmetslagtergrundforløb
  • Ny mesterlære (praktik fra dag ét på grundforløbet)
  • Internationale muligheder
  • Om at gå på Hotel- og Restaurantskolen: Kantine, studiemiljø, praktikcenter m.m.
  • Videreuddannelse
  • Sådan søger du ind