Se undervisningsbeskrivelser af de enkelte fag på HTX Gastro Science på Hotel- og Restaurantskolen.
Kan også downloades som pdf.
1.g
- Biologi C
- Dansk A
- Engelsk B
- Fysik B
- Kemi B
- Kommunikation og It C
- Matematik A
- Naturvidenskabelig metode
- Produktudvikling
- Samfundsfag C
- Teknologi B
2. g
- Biologi B
- Bioteknologi A
- Dansk A
- Design B
- Design C
- Engelsk B
- Fysik B
- Idéhistorie B
- Idræt C
- Kemi B
- Matematik A
- Produktudvikling
- Samfundsfag B
- Teknologi A
- Teknologi B
3. g
- Bioteknologi A
- Dansk A
- Design B
- Engelsk A
- Idehistorie B
- Idræt C
- Innovation B
- Kemi A
- Matematik A
- Samfundsfag B
- Studieområdet (SO)
- Teknikfag A – Byggeri og Energi
- Teknikfag A – Proces, levnedsmidler og sundhed
- Teknologi A
Læs mere som SO (Studieområdet) her.