Håndværker-skolehjemmet

Som elev på Hotel- og Restaurantskolen har du mulighed for at bo på Håndværker-Skolehjemmet i København under dit skoleophold.

Hvad vil det sige at på bo Håndværker-Skolehjemmet?

På skolehjemmet kommer du til at bo på et fuldt møbleret værelse, som du deler med en anden, med eget bad og toilet. Du kommer altså til at bo sammen med andre unge, der ligesom dig er under uddannelse, så der er rig mulighed for at kombinere boligforhold med nye venskaber og fede sociale oplevelser.

Udover bolig får du morgenmad, frokost (som kan tages med i skole), aftensmad og aftenkaffe alle hverdage, men du skal også regne med, at der er nogle huslige pligter, såsom at holde dit værelse rent og deltage i fælles opvask.

Desuden skal du skal overholde de regler, der gælder i samfundet.

Der er personale stort set hele døgnet på skolehjemmet, som altid er parate til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ligende.

Hvem kan bo på skolehjemmet?

For at kunne bo på Håndværker-Skolehjemmet skal du…:

  • Have søgt om optagelse på nærmeste skole.
  • Have minimum 5 kvarters transport fra din bopæl til skolen.

(Hvis du allerede har søgt om optagelse på nærmeste skole, men har fået et afslag, skal vi bruge en kopi af afslaget for at kunne booke dig ind på skolehjemmet her i Valby/Bispebjerg).

Vi kan desværre ikke garantere, at der er plads på skolehjemmet, når du skal starte.

Hvad koster det?

Er du over 18 år? Så koster det ca. 485 kroner om ugen at bo på skolehjemmet, som dækker fuld kost på hverdage og et møbleret dobbeltværelse til deling.

Er du under 18 år? Så er det gratis for dig at bo på skolehjemmet, hvis ikke du har tegnet en uddannelsesaftale.

Sådan søger du om plads på skolehjemmet

For at søge om en plads på skolehjemmet, skal du kontakte Hotel- og Restaurantskolens elevadministration på telefon: 3386 2200. Sammen med dig vil vi gøre vores for at skabe de bedst tænkelige rammer for din fritid.

Når vi har booket dig ind på skolehjemmet foregår resten af kontakten imellem dig og skolehjemmet.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte booker, Torben Jensen på e-mail: tj@hskhjem.dk, eller du kan læse mere på Håndværkerskolehjemmets hjemmeside.