Ungdomsuddannelser på Hotel- og Restaurantskolen

På Hotel- og Restaurantskolen har vi en bred vifte af ungdomsuddannelser. Det kan godt være, du stadig kender os som “Kokkeskolen” – men vi tilbyder meget mere end det, både inden for erhvervsuddannelser, EUX, naturvidenskabeligt gymnasium og 10. klasse. Alle vores ungdomsuddannelser kan påbegyndes direkte efter folkeskolens 9. klasse.

Erhvervsrettede ungdomsuddannelser (EUD)

Vores erhvervsrettede ungdomsuddannelser er for dig, der drømmer om at komme hurtigt ud på arbejdsmarkedet. Efter et grundforløb på bare 1 år er du klar til at komme i praktik i en selvvalgt virksomhed.

Hvis du vælger en erhvervsuddannelse hos os, kan du blive tjener, receptionist, kok, ernæringsassistent, ernæringshjælper, gastronomassistent, gastronom med speciale i smørrebrød og catering, gourmetslagter eller bager og konditor.

Studieforberedende ungdomsuddannelser (HTX)

Vores naturvidenskabelige gymnasium HTX Gastro Science, som også ligger på campus, er et teknisk gymnasium med matematik A over hele linjen og masser af naturvidenskabelige fag på højt niveau. Det er den oplagte ungdomsuddannelse, hvis du gerne vil videreuddanne dig inden for det naturvidenskabelige område.

EUX

EUX er en ungdomsuddannelse, som kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Du kan starte direkte i job som faglært efter endt uddannelse, men du kan også videreuddanne dig som eksempelvis professionsbachelor.

10. klasse

Du kan også starte med at tage 10. klasse, hvor du kan vælge mellem to spændende profiler: GYM10 eller en mere praktisk EUD10 med masser af køkkenarbejde og sport. Efter 10. klasse kan du læse videre på en af vores mange spændende ungdomsuddannelser.

Få mere at vide

Hvis du vil høre mere om vores ungdomsuddannelser, så kom forbi til en af vores orienteringsdage, hvor du også kan møde vores studievejledere. Vi glæder os til at møde dig.