EUD10

Bliv klædt på til fag i hotel- og restaurationsbranchen i vores 10. klasse

introkurser, brobygning, kombinationsforløb

10. klassen EUD10 klæder dig godt på til din videre uddannelse. Også selvom du endnu ikke helt ved, hvad du vil være. EUD10 er til dig, der har brug for at styrke nogle af folkeskolens afgangsfag og samtidig har lyst til at arbejde mere praktisk – især i køkkenet.

Ban vejen for din erhvervsuddannelse

I EUD10 fokuserer vi på gastronomi, sundhed og idræt – samtidig med, at du skal højne din faglige viden i særligt fagene matematik og dansk.

EUD10 på Hotel- og Restaurantskolen og ban vejen for din erhvervsuddannelseDu vil have skemalagt undervisning i både teori og praksis, dvs. i køkkenet.

I løbet af skoleåret får du på den måde meget mere viden om de erhvervsuddannelser, der handler om gastronomi, hotel og service. Så står du forhåbentlig lidt stærkere og er mere afklaret, når du skal vælge ungdomsuddannelse efter afsluttet EUD10.

Din vej videre på ungdomsuddannelse

Efter skoleåret har du måske mod på at vælge vores grundforløb til erhvervsuddannelserne. Hvis du hellere vil noget andet, er du i tæt dialog med din UU-vejleder og vores studievejleder.

Vores 10. klasse giver også mulighed for at fortsætte på forskellige andre ungdomsuddannelser, ligesom helt som almindelige 10. klasser.

Du kan altså sagtens vælge alment gymnasium, HF, SOPU, tandtekniker, kok og meget mere efter gennemført 10. klasse – du får bare ekstra viden om hotel- og restaurationsbranchen med i bagagen her hos os.

10.klasse-time-computer

Kreativitet og konkrete projekter

Du vil komme til at lave spændende projekter, hvor “den virkelige verden” er i centrum. Vi har f.eks. arbejdet med madspild og samlet æbler hos naboerne i området, for så at lave og sælge vores egen æblemost.

Hør f.eks. hvad tidligere 10. klasse-elev, Mads, har at fortælle.

mads_webtekstSe fx billeder fra projekt Food Aid 2015, hvor 10. klasserne på Hotel- og Restaurantskolen kokkererede masser af lækker mad af overskudsvarer og fik kørt retterne med Fødevarebanken til Kirkens Korshærs Varmestue.

Bliv klogere på EUD10

Du kan læse mere om, hvordan det er at gå i 10. klasse netop på Hotel- og Restaurantskolen her – eller du kan læse mere EUD10-modellen på Uddannelsesguiden.dk her.

Kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os.