EUD10

Bliv klogere på fremtidens mange uddannelsesmuligheder, og find ind til det, du brænder for

introkurser, brobygning, kombinationsforløb

EUD10 klæder dig godt på til din videre uddannelse. Også selvom du endnu ikke helt ved, hvad du vil være. EUD10 er til dig, der har brug for at styrke nogle af folkeskolens afgangsfag og samtidig har lyst til at blive klogere på erhvervsuddannelserne. Til dig der har lyst til at bruge dine hænder som en del af dygtiggørelse og arbejde mere praktisk – især i køkkenet.

 

Vi sætter dig og dine muligheder i centrum.
Når du træder ind ad døren, bliver du en del af dagligdagen på en fagskole, der med respekt for naturen og den verden, vi lever i, uddanner fremtidens håndværkere inden for mad, måltider og værtskab til at gøre en meningsfuld forskel, både i deres egne arbejdsliv og for samfundet.

Udover at introducere bredt til erhvervsuddannelserne sætter vi fokus på lysten og glæden ved at beskæftige sig med mad og råvarekendskab, økologi, bæredygtighed m.m. Et år med plads til at øve sig, fejle og blive klogere.

Vi støtter dig både i din personlige og faglige udvikling.

Undervejs får du tildelt både vejledning og supervision, og sammen med UU-København hjælper vi dig på vej til at vælge den ungdomsuddannelse, der er rigtig for dig.

I 10EUD har du følgende fag:
• Dansk
• Engelsk
• Matematik
• Køkken og Have
• Valgfag (udmeldes senere)

Herudover skal du i brobygning, lave den Obligatoriske selvvalgte opgave og arbejde med din uddannelsesplan.

Kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os.