GYM10

Få en oplevelse for livet og en masse erfaring med i bagagen – forbered dig på gymnasiet

Har du interesse og motivation for at dygtiggøre dig i de boglige fag for at blive helt klar til at starte en gymnasial uddannelse?

htx-tavle-kemiSå kan du heldigvis tage forspring i vores gymnasieforberende 10. klasse. Den er sammensat specifikt til at forberede dig på en god overgang fra folkeskolen til en ungdomsuddannelse med gymnasiale fag.

Det kunne fx være et naturvidenskabeligt gymnasium som vores, et alment gymnasium, HHX – eller måske den nye uddannelse med gymnasiale fag, EUX

“0.g” på Det Naturvidenskabelige Gymnasium

PROFILFOTO-10.-klasse EUX HTX-undervisning-computerDu kommer til at gå i skole i et spændende ungdomsuddannelsesmiljø på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvor vi både har erhvervsuddannelser, EUX og gymnasium.

Vores 10. klasse indgår som en naturlig del af ungemiljøet, og du vil modtage faglig undervisning på højt niveau, så du kan forbedre dine muligheder for dels at komme i gymnasiet, men også for at gennemføre gymnasiet med succes.

Du vil blive undervist i dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi samt tysk eller fransk. Herudover kommer valgfag, hvor du vil blive undervist af gymnasiets lærere. Indholdet i uddannelsen er planlagt, så du kan dygtiggøre dig i de obligatoriske og boglige fag, du vil møde på en eventuel kommende gymnasial uddannelse.

htx-laboratorie-periodisk-system

Vil du vide mere om GYM10?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information.