Udsædvanlig spiseoplevelse: Science dinner

Få en spændende og usædvanlig spiseoplevelse på Hotel- og Restaurantskolen: Science-dinner er en ekstravagant middag med bespænd fra naturen – retter udviklet og tilberedt af skolens dygtige kokkeelever på science-profilen.

Eksperimenterende serveringer på højt niveau med moderne teknikker og fantasifulde udtryk – såvel som mærkværdige løsninger og smagskomponenter, du aldrig selv havde tænkt på. Vi spænder ben for dine smagsløg og udfordrer dit blik for gastronomi.

kok event koekken

Det får du

Retterne, du vil nyde i løbet af aftenen, er alle frugten af et kogebogsprojekt, hvor eleverne selv har udviklet retterne med afsæt i en række dogmer. Temaet for bogen denne gang er de fire elementer – og lidt af det grønne: Jord, luft, ild og vand samt urter (strand og skov). Der er lagt i ovnen til vild leg med naturen!

Med til retterne følger nøje udvalgte drikkevarer. Som prikken over i’et får du også et eksemplar af den nye kogebog med hjem, så du selv kan prøve kræfter med nogle af opskrifterne.
Prisen for arrangementet inkluderer således mad og drikke samt kogebog.

Pris: 250 DKK per. person.
Prisen inkluderer altså spisning, drikkevarer samt kogebog.

Køb billet online
(OBS: Billetsalget åbner mandag den 14. september kl. 12.00)

Vigtigt: Prisen inkluderer ikke kulturpas, som skal købes inden ankomst til Hotel- og Restaurantskolen (Her kan du købe kulturpas).

Tid og sted

Fredag den 9. oktober kl. 19.00 – ca. 21.00.
Vi åbner dørene kl. 18.45 og begynder serveringen ca. 19.00.
Arrangementet slutter ca. 21.00. (Det er vigtigt, at du kommer, når arrangementet starter, da der ikke er løbende servering for vores gæster).

Hotel- og Restaurantskolen – Bygning D
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

OBS: Adgang til arrangementet foregår gennem porten ved Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby

Find vej /se kort …