Velkommen på Hotel- og Restaurantskolen

… til både nye og gamle elever

Vi håber, at alle har nydt sommeren, hvad end den stod på arbejde, afslapning, sommerskole, rejser eller andet. Vi glæder os i hvert fald til at tage fat på skolestart igen sammen med dig!

Er du ny elev på skolen?

– Så først og fremmest hjertelig velkommen!

Der dukker sikkert en del spørgsmål op de næste par dage, hvor du sætter dine ben på et nyt sted og skal finde på plads i en ny hverdag – samtidig med, at du kommer til at lære en masse om dit nye uddannelsesområde. Men vi vil tage godt i mod dig og klæde dig på til studiet efter bedste evne. Vi håber, du glæder dig lige så meget som os.

Måske kan du allerede nu finde svar under ‘ofte stillede spørgsmål’, som andre elever ligesom dig tit kan støde på.

Studievejledningen kan hjælpe dig med meget andet og praktikpladskonsulenterne står klar til at hjælpe dig og din læreplads godt på vej sammen.

Du kan også altid spørge din underviser, hvis du er i tvivl om noget praktisk i hverdagen.

Facebook og Instagram @hrs_kbh kan du holde dig opdateret om spændende historier og begivenheder, som Hotel- og Restaurantskolen står for eller deltager i.

Og ellers vil vi blot ønske dig rigtig god fornøjelse med din nye uddannelse!

Igangværende elev på skolen?

Skønt at have dig her igen! Vi håber, du er fuld af energi og gode sommeroplevelser, og glæder dig til at tage hul på et nyt skoleår.

Her på skolen har vi faktisk været i gang hele sommeren. Der bliver fornyet og flyttet rundt, så du vil støde på lidt byggerod endnu, f.eks. omkring receptionen, som snart står flot og ny. Snart vil du på Elevintra og her på siden kunne se, hvor de forskellige medarbejdere og afdelinger er flyttet hen, som du kan få brug for at besøge.

Hvis du ikke allerede har været forbi, så tag og slå et smut forbi vores bylandbrug bag Papirfabrikken. Planterne står smukt og farverigt, både blomster, levende hegn og alle de lækre grønsager. Vi har fået et langbord på plads i haven, og en stor trefod, så vi også kan lave mad over bål dernede nu:

have trefod bylandbrug soeb