Grøn madfestival

Spis dig til en grønnere hverdag på Hotel- og Restaurantskolen 23.-24. august 2023

Madfestivalen er en del af Copenhagen Cooking, den er gratis og alle er velkomne.

Vi inviterer spændende profiler fra madscenen til workshops, smagninger og talks på scenen og i vores skønne skolehave, som i august bugner af de lækreste økologiske grøntsager. 

Spis lækker grøn street-food og langbordsmiddage, hør spændende talks med stærke stemmer fra madverdenen, og smag og køb råvarer med hjem, når lokale fødevareproducenter og avlere samles på vores grønne madmarked. Her kan du få både økologisk frugt og grønt fra sjællandske gårde og nye, innovative produkter fra fremtidens fødevarevirksomheder.

Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.                                                                                                                                     

Streetfood marked: Smag på retter med inspiration fra hele verden

Når sulten melder sig, kan I spise jer mætte i et overflødighedshorn af grønne snacks på vores store streetfood-marked.

Her står eleverne klar til at forkæle jer med bl.a. en ny, grøn fortolkning af den klassiske bolognese, som du også selv kan lære at lave på festivalen!

Om onsdagen d. 23. august vil det også være muligt at opleve skolens hav-bar. Her står eleverne klar til at give jer en hav-oplevelse i form af østers med nahm jim eller mignonette, krustade med krabbe samt en lækker blækspruttesalat.

Efterfølgende kan I slå jer ned og finde en plads i solen med mad fra vores streetfood. Det og hav-baren åbner klokken 16:00. Madbilletter i form af poletter koster 30 kroner per styk - eller 3 for 75 kroner og kan købes i baren på pladsen.

Køb de bedste råvarer på vores grønne madmarked

På vores grønne madmarked kan du gå på opdagelse i et spændende udvalg af lokale produkter fra lokale, bæredygtige fødevareproducenter og nysgerrige madentusiaster.

Få en snak og køb varer med hjem fra de ambitiøse folk, der hver dag arbejder hårdt for at dyrke de bedste råvarer eller for at udvikle og perfektionere spændende nye produkter, der kan gøre vores mad både lækrere og mere bæredygtig.

Køb søde godter lavet på overskudsbananer, krydderier og vanilje af højeste kvalitet, lækkerier lavet på tang proppet med umami, alkoholfri gourmetvine, lækker, lokal sommergrønt og meget mere.

Markedspladsen

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne