Tjenerelever der dækker bord på Hotel- og Restaurantskolen, historisk billede fra 1935

100 år med Hotel- og Restaurantskolen

Tag med på en historisk rejse fra 1922 frem til i dag

I år er det 100 år siden, at Hotel- og Restaurantskolen for første gang slog dørene op til, hvad der i dag er Nordeuropas største skole for gastronomi og værtskab. Vi tager dig med på 100 års tidsrejse gennem historien, hvor du kan få det store overblik over skolens plads i et helt århundredes madkultur, gastronomi og turisme.


1980 - Flytning og nyt navn: Hotel- og Restaurantskolen bliver til

Skolen vokser igen ud af sine rammer og får i 1980 en ny plads midt i hovedstadens fødevarehjerte, da de flytter ind i pølsegiganten Steff Houlbergs gamle lokaler i Kødbyen. Skolen skifter samtidig navn fra Restaurationsindustriens Lærlingeskole til det mere mundrette Hotel- og Restaurantskolen.
Hotel- og Restaurantskolen da den lå i Kødbyen.