100 år med gastronomi og værtskab

Nordeuropas største skole for gastronomi og værtskab fylder 100 år

Det fejrer vi selvfølgelig året igennem; først til et brag af en festaften på Kulturnatten 14. oktober med en lang række spændende, lærerige og velsmagende aktiviteter.

15. november markerer skolen også jubilæet under sin årlige medaljefest, hvor både nuværende og tidligere elever, medarbejdere og samarbejdspartnere samles til historiske oplæg og store smagsoplevelser - alle med udgangspunkt i skolens plads i dansk gastronomi og turisme gennem 100 år.

Kulturnatten - 1500 gæster samlet om 100 års historie for mad og værtskab

Fredag den 14. oktober 2022 fejrede vi vores 100 års jubilæum med stil, da vi åbnede skolen for hele byen til Kulturnatten.

Hotel- og Restaurantskolen er altid en fed oplevelse på Kulturnatten, men for at markere jubilæet blev der skruet mere op for aktiviteterne end nogensinde før med spændende workshops, smagninger, middage og andre store smagsoplevelser.

Se eller genoplev alt det bedste fra dagen

En stor strøm af gæster strømmer ind ved indgangen til Kulturnat 2022 på Hotel- og Restaurantskolen

Medaljefest og festkonference

15. november markerede vi også jubilæet under den årlige medaljefest, hvor vi uddeler medaljer og legater til nyudlærte, der har gjort det ekstra godt til deres svendeprøver.

Medaljefesten smeltede sammen med en festkonference, hvor vi sammen med samarbejdspartnere, branchen og tidligere medarbejdere fejrede jubilæet med bl.a. historiske oplæg og store smagsoplevelser.

Festkonference

Tidslinje: Kom med på en historisk rejse fra 1922 til i dag

I år er det 100 år siden, at Hotel- og Restaurantskolen for første gang slog dørene op til, hvad der i dag er Nordeuropas største skole for gastronomi og værtskab. Vi tager dig med på 100 års tidsrejse gennem historien, hvor du kan få det store overblik over skolens plads i et helt århundredes madkultur, gastronomi og turisme.

Rejs med her

Startskuddet: fejring på medarbejderdagen

Fejringen begyndte med vores årlige medarbejderdag i august. Vi mødtes på Arbejdermuseet, hvor vi både skal smage, samtale og dykke ned i de gode historier vores skole bærer på.  

Vi lod historiker og journalist Dorthe Chakravarty tage os med ned i skolens historie. Undervejs var der musik og smørrebrød, og til sidst idéudviklede vi sammen på Kulturnatten, så vi kan skabe historiske og interessante oplevelser, når skolen åbner dørene den 14. oktober.