Festkonference

15. november fejrede vi Hotel- og Restaurantskolens 100 års-jubilæum ved en jubilæumkonference inden årets medaljefest.

Fejringen af Hotel- og Restaurantskolens 100 års fødselsdag kulminerede 15. november i en festkonference for skolens samarbejdspartnere, venner i fagene og branchen og både tidligere og nuværende medarbejdere og elever.


Foruden den store festaften under Kulturnatten markerede skolen også sit 100 års jubilæum med et stort brancheevent under vores årlige medaljefest den 15. november. Her blev der uddeles medaljer og legater til nyudlærte, der har gjort det særligt godt til deres svendeprøver.

Medaljefesten, hvor der uddeles medaljer og legater til nyudlærte, der har gjort det særligt godt til deres svendeprøver, smeltede i år sammen med en festkonference, hvor tidligere og nuværende medarbejdere, elever og samarbejdspartnere sammen fejrede skolens jubilæum med spændende historiske oplæg, samtaler og store smagsoplevelser, alle med udgangspunkt i Hotel- og Restaurantskolens plads i dansk gastronomi og turisme gennem 100 år.

Nedenfor kan du se eller gense dagens taler og oplæg fra bl.a. direktør Anne-Birgitte Agger, madhistoriker Asmus Gamdrup Jensen og journalist og historiker Dorthe Chakravarty.

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Program

9.30

10.00

10.20


10.50

 

11.50


12.20

13.00

Tjek-ind, morgenbrød og kaffe/the

Hotel- og Restaurantskolen efter 100 år. Velkomst ved direktør, Anne-Birgitte Agger

Råvarer og gastronomi i Danmark gennem 100 år. Oplæg ved Asmus Gamdrup, historiker med speciale i madkultur og partner i KOST.

Talkshow om branchens historie – med Gigger og gæster. Mød en række af dem, der har været med til at forme branchen gennem de seneste 100 år. Erindringssamtaler, eftertanker og anekdoter på scenen.

100 års uddannelse i gastronomi og værtskab. Dorthe Chakravarty, journalist, historiker og vært på P1, har været på besøg i skolens arkiver.

Frokost ved skolens elever i Restauranten.

Tak for i dag