Reduktion af madspild 2

Reduktion af madspild 2

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at motivere medarbejdere og facilitere arbejdsprocesser, som reducerer madspild, med afsæt i en strategi og konkret plan på området.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udarbejder strategi og konkrete planer for reduktion af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtig bortskaffelse af endeligt madaffald.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At facilitere og implementere alle processer i reduktion af madspild i en madproduktion.- At motivere medarbejderne i samarbejdet om reduktion af madspildet.

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

AMU-KODE

20884

Varighed

2 dage

;