Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter
Du lærer regler og procedurer for optøning og opfyldning af forskellige råvaretyper, friske såvel som halv-og helfabrikata. Samtidig opnår du kendskab til, hvordan fødevarer håndteres fra bestilling til tilberedningen. Herunder vil du kunne anvende viden om varemodtagelse, håndtering af råvarer, relevante tilberedningsmetoder og det praktiske arbejde i køkkenet efter gældende hygiejneregler.
Mål
- Du kan bestille og modtage varer samt foretage kvalitetskontrol og egenkontrol. - Du kan vurdere og bestille forskellige hel og halvfabrikata ud fra den givne virksomhedstype. - Du kan anvende viden om råvaren i hele processen fra planlægning til håndtering af rester.- Du kan ved varemodtagelsen, kontrollere de bestilte varer ift. antal, kvalitet, temperatur og emballage efter gældende hygiejneregler.- Du kan anvende de relevante tilberedningsmetoder og arbejde praktisk i køkkenet efter de gældende hygiejneregler.
Målgruppe
Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling inden for konceptrestauranter, take-away og brasseri.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48908