Karrysild

karrysild

En nem og lækker opskrift, som kan blive favoritten på bl.a. påskebordet.
2-4 personer
2-4 personer

Det skal du bruge

Ingredienser

  • 2 sildefileter, grundmarinerede 
  • 100 g god mayonnaise (gerne hjemmelavet) 
  • 1/2 dl piskefløde 
  • 2 tsk. karry 
  • 1/2 hakket æble 
  • 1/2 hakket løg 
  • 1/2 hakket hårdkogt æg 

Sådan gør du

  1. Bland karry med lidt kogende vand og lad det afkøle. 
  2. Rør mayonnaisen med fløde og smag til med den afkølet karry. 
  3. Tilsæt løg, æbler og æg til dressingen. 
  4. Udskær sildene og læg dem i et fad eller en skål. 
  5. Hæld dressingen ud over de grundmarinerede sild. 
  6. Pyntes med hårdkogte æg og dild