Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

EUX Gastro Science

Kristine Lytje

Kristine Lytje

Leder
Emilie Øst-Jacobsen

Emilie Øst-Jacobsen

Faglærer
Inger Kristensen

Inger Kristensen

Faglærer
Jens Noe

Jens Noe

Faglærer
Peter Steffen Sørensen

Peter Steffen Sørensen

AC-lærer
Ronny Isvik

Ronny Isvik

Faglærer
Sofie Brændgaard Dall

Sofie Brændgaard Dall

AC-lærer
Sune Hvidtfeldt Håkansson

Sune Hvidtfeldt Håkansson

AC-lærer
Thomas Holm Monberg Jensen

Thomas Holm Monberg Jensen

AC-lærer
Trine Nørgaard Christensen

Trine Nørgaard Christensen

AC-lærer