charcuteri master kursus
Nu har du muligheden for at dygtiggøre dig inden for håndværket Charcuteri. Charcuteri er en fælles betegnelse for forarbejdning af kød til pålæg ved modning, saltning, røgning og marinering. På masterkurset i charcuteri bliver du klædt på med både en teoretisk og praktisk forståelse for de processer og teknikker, der ligger til grund for håndværket bag charucteri. Kurset er baseret på ’nose to tail’-konceptet, hvor vi arbejder med hele dyr og anvender alle udskæringer. Der vil være et dybdegående fokus på fødevaresikkerhed- og kvalitet samt hygiejne.
Kurset henvender sig til både fagpersoner fra branchen, men også passionerede privatpersoner, der ønsker at lære mere og dygtiggøre sig inden for charcuteri.
På Hotel- og restaurantskolen lægger vi stor vægt på kvaliteten og bæredygtigheden af råvarerne samt håndteringen af madspild. Derfor vil vi kun arbejde med råvarer af høj kvalitet, hvor bæredygtighed og transparens fra jord til bord er i fokus.
Kurset strækker sig over otte lektioner fordelt på 4 måneder, og de vil primært foregå mandag og tirsdag fra kl. 9.00 – 15.00. Det er slagter, Michael Museth fra Folkets Madhus, der underviser på kurset.