Spisehuset Hotel- og Restaurantskolen

Søg job på Hotel- og Restaurant­skolen

Tag del i skolens udvikling

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality

Når vi har en mulighed for at ansætte nye, vil vi glæde os til at se ansøgninger fra dig, der vil være med til at nytænke muligheder, renommé og kultur.

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Rekrutteringsprocessen

Vi er altid glade for, når kandidater viser interesse for os og søger en af vores ledige stillinger. Derfor gør vi os altid umage, for at processen opleves god og fair for alle involverede.

Sådan søger du

Alle vores ledige faste stillinger finder du her på hjemmesiden. Vi modtager kun ansøgninger til stillinger via linket i stillingsopslaget, så vi på den måde kan sikre en effektiv og optimal håndtering af alle ansøgere. Ansøgninger modtaget efter fristen vil ikke blive taget i betragtning til den ledige stilling.

Når du søger en af vores ledige stillinger, vil du blive bedt om at indtaste oplysninger om dig selv samt uploade ansøgning, CV og andre relevante dokumenter. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder, hvorefter de slettes automatisk.

Når du har søgt en stilling, modtager du automatisk en bekræftelsesmail. Via denne mail kan du tilgå din ansøgning, hvor du indtil ansøgningsfristen har mulighed for at ændre i dine oplysninger samt tilføje yderligere dokumenter. Du kan altid selv trække din ansøgning tilbage, både inden og efter ansøgningsfristen.

Når du har sendt din ansøgning - til samtale

Efter ansøgningsfristen vil ansættelsesudvalget gennemgå og udvælge kandidater, som indbydes til samtale. Samtalen vil typisk vare mellem 30-45 minutter.

For nogle stillinger afholdes også anden samtale. Er du blandt de få kandidater, som vi finder mest egnede til stillingen, vil du blive indkaldt til denne samtale, som typisk vil vare mellem 40 minutter til en time.

Til udvalgte stillinger kan du blive bedt om at udarbejde en case enten før eller under samtalen, som fremlægges og drøftes til samtalen. Du vil altid blive informeret forud for samtalen, hvis der indgår en case.

Forud for en samtale vil du altid blive informeret om, hvem der deltager til samtalen, og hvor du skal møde henne.

Når den rette kandidat er fundet

Er du den kandidat, vi er enige om er bedst egnet til at bestride stillingen, tilbyder vi dig ansættelse.

Alle kandidater, som har været til samtale, men ikke tilbydes ansættelse, vil blive ringet op og få feedback på samtalen.

Kandidater, som ikke er blevet inviteret til samtale, vil modtage en mail med et afslag.

Skulle du ikke blive kaldt til samtale, efter du har søgt en stilling, så er du altid meget velkommen til at søge igen, hvis en ny relevant stilling bliver ledig.

Uopfordrede ansøgninger

Da vi slår alle vores faste ledige stillinger op, modtager vi desværre ikke uopfordrede ansøgninger. Vi opfordrer i stedet til, at du holder dig opdateret på vores hjemmeside.

Mona Otte (1)

Spørgsmål? Kontakt mig gerne.

HR-konsulent

Mona Otte