Medarbejdere
Vi er 140 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion





Elevcenter
Elevcenteret består af Studievejledning, Elevadministration, Lærepladscenter og SPS


















EUD
Afdelingen består af teams, som varetager undervisningen på erhvervsuddannelserne: Gastronom, Kok, Smørrebrød/Cater, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Bager/Konditor, samt Brobygning.

Andreas Buchave Jensen
Afdelingsleder
Ernæringsassistent, Bager/Konditor, Grundforløb 1, Brobygning












Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist
















































EUX Gastro Science












10. klasse






HR, Løn & Arbejdsmiljø




Kommunikation & Kampagner






Kursus & Projekter













Service & Drift


















Spisesteder





Udvikling




Økonomi


