Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion
Brobygning, 10. klasse & Grundforløb 1
Elevstøtte
EUX, Ernæring, Receptionist, Bager og Ny Mesterlære
Her finder du de medarbejderteams, der varetager uddannelserne EUX, Ernæringsassistent, Receptionist, Bager/konditor og Ny Mesterlære
Kristine Lytje
Chef EUX, Ernæringsasstistent, Receptionist, Bager/konditor og Ny mesterlærer
Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist
Gastronom & Tjener
Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst
Gejst
Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst
HR
Kommunikation & Markedsføring
Kommunikation & Markedsføring
Kursus & Kompetence
Lærepladscenter
Nyt skolebyggeri
Service & Drift
Spisesteder
Studie & kvalitet
Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.
Vakant
Chef
Studie og kvalitet