Medarbejdere
Vi er 140 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion



LEDIG STILLING
Økonomi- og ressourcechef


Elevcenter
Elevcenteret består af Elevadministrationen, Lærepladscenteret samt Studievejledning & SPS.



















EUD
Afdelingen består af teams, som varetager undervisningen på erhvervsuddannelserne: Gastronom, Kok, Smørrebrød/Cater, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Bager/Konditor, samt Brobygning.















Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist











































EUX Gastro Science












10. klasse







HR, Løn & Arbejdsmiljø




Kommunikation & Kampagner





Kursus & Projekter













Nyt skolebyggeri


Service & Drift







Hamdi Ahmed Ismail
Servicemedarbejder
Service




Lizzi Marija Wong
Servicemedarbejder
Service









Spisesteder


Caroline Roch Johansen
Servicemedarbejder
Kantine





Udvikling



Økonomi

LEDIG STILLING
Økonomi- og ressourcechef

