Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
- Alle
- Direktion
- Studie & kvalitet
- Studievejledning og elevstøtte
- Gastronom & Tjener
- EUX, Ernæring, Receptionist, Bager og Ny Mesterlære
- Gejst
- HR
- Kommunikation & Markedsføring
- Kursus & kompetencer
- Lærepladscenter
- Nyt skolebyggeri
- Service & Drift
- Spisesteder
- Økonomi
- Brobygning, 10. klasse & Grundforløb 1
Direktion
Studie & kvalitet
Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.
Vakant
Chef
Studie og kvalitet
Studievejledning og elevstøtte
Gastronom & Tjener
EUX, Ernæring, Receptionist, Bager og Ny Mesterlære
Her finder du de medarbejderteams, der varetager uddannelserne EUX, Ernæringsassistent, Receptionist, Bager/konditor og Ny Mesterlære
Kristine Lytje
Chef EUX, Ernæringsasstistent, Receptionist, Bager/konditor og Ny mesterlærer
Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist