Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion




Elevstøtte













Gejst


Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst













HR


Kommunikation & Markedsføring



Kursus & Kompetence








Lærepladscenter




Nyt skolebyggeri

Service & Drift



















Spisesteder







Studie & kvalitet
Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.









Økonomi


Uddannelseschefer
Her kan du finde lederne for skolens forskellige uddannelser.
Vicedirektør Søren Poul Nielsen er pt fungerende uddannelseschef for Bager/konditor, Ernæringsassistent, EUX, Ny Mesterlære og Receptionist.



Uddannelser
Her kan du finde undervisere fra skolens forskellige uddannelser.
10. klasse





Bager/konditor

Brobygning



Ernæringsassistent






EUX










Gastronom




Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst

















Grundforløb 1


Receptionist

Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist




Tjener



