Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion



Marianne Søndergaard
Områdechef Branche & Branding
(Kommunikation & Markedsføring, Kursus & Kompetence, Lærepladscenter)

Elevstøtte












Gejst


Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst















HR


Kommunikation & Markedsføring



Kursus & Kompetence








Lærepladscenter




Nyt skolebyggeri

Service & Drift



















Spisesteder





Studie & kvalitet
Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.









Økonomi


Uddannelseschefer
Her kan du finde lederne for skolens forskellige uddannelser



Morten Olesen
Chef bager/konditor-, ernæringsassistent-, eux-, nymesterlære- og receptionistuddannelsen
Uddannelser
Her kan du finde undervisere fra skolens forskellige uddannelser.
10. klasse




Bager/konditor

Brobygning




Ernæringsassistent






EUX










Gastronom




Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst

















Grundforløb 1



Receptionist

Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist




Tjener



