Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion
Marianne Søndergaard
Områdechef Branche & Branding
(Kommunikation & Markedsføring, Kursus & Kompetence, Lærepladscenter)
Elevstøtte
Gejst
Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst
Kenneth Højgaard
HR
Kommunikation & Markedsføring
Kursus & Kompetence
Lærepladscenter
Nyt skolebyggeri
Service & Drift
Spisesteder
Studie & kvalitet
Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.
Økonomi
Uddannelseschefer
Her kan du finde lederne for skolens forskellige uddannelser
Morten Olesen
Chef bager/konditor-, ernæringsassistent-, eux-, nymesterlære- og receptionistuddannelsen
Uddannelser
Her kan du finde undervisere fra skolens forskellige uddannelser.
10. klasse
Bager/konditor
Brobygning
Ernæringsassistent
EUX
Gastronom
Anton Schmidt Feiring
Faglærer og gastronomisk udvikler
Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst
Grundforløb 1
Receptionist
Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist
Tjener