Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Studie & kvalitet

Her finder du elevadministrationen og Plan C, der står for skemalægning og lokalebooking på skolen.

Pernille Fritzen

Pernille Fritzen

Studie- og kvalitetschef
Charlotte Nielsen

Charlotte Nielsen

Administrativ medarbejder
Elevadministrationen
Denise Kjær

Denise Kjær

Administrativ medarbejder
Elevadministrationen
Jannie Kjær-Madsen

Jannie Kjær-Madsen

Administrativ medarbejder
Elevadministrationen
Tenna Bengtson

Tenna Bengtson

Administrativ medarbejder
Elevadministrationen
Anita Jette Svendsen

Anita Jette Svendsen

Planlægningsmedarbejder
Plan C
Martin Kyed Olsen

Martin Kyed Olsen

Planlægningsmedarbejder
Plan C
Kristine Lytje

Kristine Lytje

Kvalitetskonsulent og underviser
Studie og kvalitet
Dorthe Hansen

Dorthe Hansen

Administrativ medarbejder
Reception