Medarbejdere
Vi er 140 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion






Elevadministration






Studievejledning og støtte











EUD Erhvervsuddannelser
Består af teams, som varetager undervisningen på Gastronom: Kok og Smørrebrød/Cater, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Bager/Konditor og Grundforløb 1












Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist









































EUX Gastro Science













HR, Løn & Arbejdsmiljø




Kommunikation & Kampagner





Kursus & Projekter










Købmanden





Lærepladscenter





Nyt skolebyggeri

Service & Drift








Hamdi Ahmed Ismail
Servicemedarbejder
Service









Spisesteder




Caroline Roch Johansen
Servicemedarbejder
Kantine



Økonomi

10. klasse og Rekruttering










