Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Direktion
Elevadministration
Studievejledning og elevstøtte
EUD Erhvervsuddannelser
Består af teams, som varetager undervisningen på Gastronom: Kok og Smørrebrød/Cater, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Bager/Konditor og Grundforløb 1
Andreas Buchhave Jensen
Chef skolebyggeri og ernæringsassistentuddannelsen
Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist
EUX Gastro Science
Gejst
HR, Løn & Arbejdsmiljø
Kommunikation & Markedsføring
Kursus & Projekter
Købmanden
Lærepladscenter
Nyt skolebyggeri
Andreas Buchhave Jensen
Chef skolebyggeri og ernæringsassistentuddannelsen