Vores historie
Siden begyndelsen i 1922 har Hotel- og Restaurantskolen været en institution i konstant udvikling - præcis som den danske kultur for mad og værtskab.
100 år med gastronomi og værtsskab
I 2022 kunne Hotel- og Restaurantskolen fejre 100 års jubilæum som Nordeuropas største brancheskole inden for hotel, restaurant og turisme med mere end 6.000 tilmeldte elever og kursister om året - og en medarbejderstab på 140 personer fordelt på lærere og personale.
Men hvordan nåede vi hertil? Nedenfor kan du tage med på en historisk rejse gennem Hotel- og Restaurantskolens mere end 100 år lange historie.
Bemærk: For at se tidslinjen nedenfor samt indlejrede videoer og andet tredjeparts-indhold på hjemmesiden, skal du give samtykke til nødvendige cookies. Det gøres via den sorte knap i bunden af skærmen.
1980 - Flytning og nyt navn: Hotel- og Restaurantskolen bliver til
FREMTIDEN: NY BÆREDYGTIG SKOLE OG GASTRONOMISK CAMPUS PÅ VEJ
Næste skridt for Hotel- og Restaurantskolen er en helt ny skole og gastronomisk campus på grunden lige ved siden af den nuværende - til glæde for både elever, lokalmiljø og københavnere. Projektet bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden, udvikler det nye byggeri og genudvikler de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.