Klar til service Hotel- og Restaurantskolen

Bliv elev

På Hotel- og Restaurantskolen kan du tage en erhvervsuddannelse, erhvervsfaglig studentereksamen - EUX, eller 10. klasse

Vores uddannelser

Hos os kan du tage grundforløbet på otte forskellige erhvervsuddannelser indenfor hotel- og restaurationsbranchen, fire forskellige erhvervsgymnasiale studentereksamener (EUX) eller tage et år i vores 10. klasser med fokus på mad og bæredygtighed. Er du over 25 år kan du tage din erhvervsuddannelse på kortere tid. Læs mere om vores uddannelser


Erhvervsuddannelser

En erhvervsuddannelse er en praktisk ungdomsuddannelse, hvor du skifter mellem at gå i skole og være i lære i en virksomhed. Du får løn under det meste af uddannelsen og kan tage dele eller hele din læreplads i udlandet.

Med en erhvervsuddannelse bliver du klædt på til et arbejdsmarked, der skriger på faglært arbejdskraft. I 2030 vil Danmark mangle op mod 100.000 faglærte. Det betyder, at der er gode læreplads- og jobmuligheder under og efter din uddannelse.

Gå på opdagelse i vores erhvervsuddannelser – og find en, der matcher dig og dine drømme. 

Se erhvervsuddannelser

Kokkeelev Matilde Grue i den økologiske byhave

Er du over 25? du kan sagtens nå det

Det er aldrig for sent at uddanne sig. Hvis du har relevant erhvervsfaring, kan du tage en erhvervsuddannelse for voksne (EUV), som forkorter din uddannelsestid.

Læs mere om EUV

EUX-elever i den økologiske byhave Hotel- og Restaurantskolen

EUX Gastro Science

Bliv faglært og student på én gang. EUX er for dig, som både vil have en studenterhue og et svendebrev. Med en EUX kan du gå direkte ud og få et arbejde, eller du kan læse videre på mange videregående uddannelse.

Læs mere om EUX Gastro Science

10. klasse

Et friår. Et år, du bruger på at få bedre karakterer. Eller en uddannelse, du vælger, fordi du vil blive bedre til at forstå verden omkring dig og finde din vej til det liv, du drømmer om.

Når du går i 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen, oplever du en anden måde at gå i skole på og lære. Du får kompetencer og værktøjer, der er anderledes end dem, du har været vant til, og en hverdag der veksler mellem undervisning i klassen og praktisk arbejde i vores værksteder, køkkener og laboratorier.

10. klasse

Elever koger spaghetti på Hotel- og Restaurantskolen