Samarbejdsudvalget (SU) består af repræsentanter for ledelse og medarbejdere.
Udvalget mødes fire gange om året for at drøfte arbejdspladsens forhold.
På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for ledelsen:
- Søren Kristensen – Formand
- Mariann Præstegaard
- Søren Poul Nielsen
På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for medarbejderne:
- Jan Vestergaard Hansen – Næstformand
- Bente Larsen
- Jens Loller
- Tenna Bengtsson
SU involverer medarbejderne
Arbejdet i SU skal involvere medarbejderne i arbejdet med arbejdspladsens mål og strategi.
Det skal også skabe lyst og motivation til at opfylde arbejdspladsens mål gennem
- kompetenceudvikling
- godt arbejdsmiljø
- de bedst mulige arbejdsvilkår
SU drøfter emner under ledelsesretten
SU skal drøfte en række af de forhold, som hører under ledelsesretten. Ledelse skal udøves i dialog med medarbejderne på en motiverende og udviklende måde.
Dialogen skal sikre, at medarbejderne aktivt bidrager i arbejdet med arbejdspladsens udvikling.
Medarbejderrepræsentanterne i udvalget skal tage afsæt i fælles medarbejder- interesser i dialogen med ledelsen.