Grøn madfestival
Spis dig til en grønnere hverdag på Hotel- og Restaurantskolen 23.-24. august 2023
Madfestivalen er en del af Copenhagen Cooking, og alle er velkomne – både familier, singler, børn og unge etc. Festivalen er åben og gratis for alle at deltage i.
Vi inviterer spændende profiler fra madscenen til workshops, smagninger og talks på scenen og i vores skønne have, som i august bugner af økologiske grøntsager.
Spis lækker grøn sharefood til langbordsmiddage. Smag og køb råvarer med hjem, når lokale fødevareproducenter og avlere samles til et grønt madmarked. Der vil både være økologisk frugt og grønt fra sjællandske gårde, men også nye og innovative fødevareprodukter eller virksomheder.
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.
Grøn langbordsmiddag
Spis dig til en grønnere madlavning derhjemme, når helt grønne elever fra Hotel- og Restaurantskolen tryller sæsonens grøntsager om til lækre retter.
Middagene, som finder sted onsdag den 23. og torsdag den 24. august bliver serveret ved langborde som "share food".
Her kan du stemningsbilleder fra langbordsmiddagene i 2022.
Billetter kommer til salg på Copenhagen Cookings hjemmeside i løbet af sommeren.
Skal I have en bod?
Festivalen bliver en boblende samling af lokale, bæredygtige fødevareproducenter og nysgerrige madentusiaster. Som producent og/eller avler får I muligheden for at fremvise og sælge jeres produkter.
Er du en ildsjæl, som brænder for at tale om bæredygtighed og fødevarer, har vi også plads og publikum til dig.
Vi forventer 1000 besøgende over festivalens to dage, hvor markedet holder åbent mellem kl. 15-20 hver dag.
Hvis I har et fantastisk produkt eller en sag, som bør finde vej til de lokale Valby-familier, kan I reservere en bod allerede nu og sikre jeres plads.
Har I spørgsmål til praktiske spørgsmål kan I tage kontakt til Mariann Præstegaard på tlf. 41 32 08 30.

INVITATION TIL VALBY SKOLER - FÅ ALLE SANSER I SPIL
Tag dine elever i hånden og oplev Hotel- og Restaurantskolens have, hvor I får friskhøstede råvarer i hænderne og lærer at tilberede grøn mad fuld af saft, kraft og smag.
Vi er udendørs og bevæger os rundt i vores frodige køkkenhave, bålværksteder og udekøkkener. Her lærer eleverne at sammensætte og lave et bæredygtigt måltid. Vi slutter af med at spise og nyde maden sammen.
Forløbet et et tilbud til 6. - 9. klasse i Valby. Tidspunktet vil være fra kl. 9:00-13:00 og I kan vælge om det skal være d. 22. eller 23. august.
Hvis I har spørgsmål til forløbet, kan I kontakte Henrik Hynne på hhy@hrs.dk. Det er først til mølle, og vi har plads til ca. 75 elever pr. dag.
Læringsforløbet er støttet af midler fra Valby Lokaludvalg.