Grøn madfestival

Spis dig til en grønnere hverdag på Hotel- og Restaurantskolen 23.-24. august 2023

Madfestivalen er en del af Copenhagen Cooking, og alle er velkomne – både familier, singler, børn og unge etc. Festivalen er åben og gratis for alle at deltage i.

Vi inviterer spændende profiler fra madscenen til workshops, smagninger og talks på scenen og i vores skønne have, som i august bugner af økologiske grøntsager. 

Spis lækker grøn sharefood til langbordsmiddage. Smag og køb råvarer med hjem, når lokale fødevareproducenter og avlere samles til et grønt madmarked. Der vil både være økologisk frugt og grønt fra sjællandske gårde, men også nye og innovative fødevareprodukter eller virksomheder. 

Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.                                                                                                                                     

Skal I have en bod?

Festivalen bliver en boblende samling af lokale, bæredygtige fødevareproducenter og nysgerrige madentusiaster. Som producent og/eller avler får I muligheden for at fremvise og sælge jeres produkter.

Er du en ildsjæl, som brænder for at tale om bæredygtighed og fødevarer, har vi også plads og publikum til dig. 

Vi forventer 1000 besøgende over festivalens to dage, hvor markedet holder åbent mellem kl. 15-20 hver dag. 

Hvis I har et fantastisk produkt eller en sag, som bør finde vej til de lokale Valby-familier, kan I reservere en bod allerede nu og sikre jeres plads.

Har I spørgsmål til praktiske spørgsmål kan I tage kontakt til Mariann Præstegaard på tlf. 41 32 08 30.

 

 

Tilmelding