Grøn madfestival

Inspirationsdage på Hotel- og Restaurantskolen tirsdag den 23. og onsdag den 24. august 2022

to hæsblæsende dage i madens tegn

Tusind tak til alle som kom, så, lyttede, smagte og spiste sig igennem Hotel- og Restaurantskolens allerførste madfestival. Vi er overvældede over den flotte opbakning fra lokalområdet og taknemlige for, at vejrguderne belønnede os med solskin i løbet af de to dage.

Hver formiddag havde vi besøg af 100 skolebørn, som fik aha-oplevelser og bålmad i skolens køkkenhave og bålværksteder. Om eftermiddagen åbnede vi for alvor ballet, hvor gæster kunne lytte til talks med ildsjæle fra branchen, deltage i workshops, smage på bæredygtige produkter fra lokale fødevarevirksomheder, gå på vandring i vores store køkkenhave, spise en 3-retters plantebaseret menu og meget mere. 

Festivalen kunne ikke lade sig gøre uden vores elever, som lavede magi i køkkenet og tog sig af værtsskabet. Tak til jer, og alle de ansatte på skolen, som gav en hjælpende hånd med. 

Vi håber at gentage successen næste år og endnu engang åbne portene for lokalområdet. Indtil da, kan I tage et kig i billedgalleriet nedenunder og få nogle glimt fra de festlige dage. 

Festivalen blev bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg, Københavns Fødevarefællesskab og Hotel- og Restaurantskolen.