Nyheder
-
12. august 2025 Hotel- og Restaurantskolen og Tuborgfondet forlænger samarbejde om Gejst til 2030 Grøn gastronomi, sanseværksteder og sanketure. Gejst er et undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer. Nu udvider skolen og Tuborgfondet deres samarbejde for at sprede erfaringerne til flere uddannelser – og gøre Gejst til et fyrtårn, der kan inspirere håndværksfag i hele Danmark. Et forskerteam skal bl.a. følge projektet.
-
7. maj 2025 MAD og Hotel- og Restaurantskolen lancerer festivalen MAD Camp Den 23. maj samler en ny fagfestival kokkeelever og etablerede fagfolk til en fejring af madhåndværkets bredde, potentiale og fremtid.
-
3. februar 2025 Villum Fonden bevilger millionbeløb til udvikling af bæredygtigt hav-til-bord værksted Fonden støtter skolen med 2,6 mio. kroner, der skal sikre elever en større forståelse for havets ressourcer og brug af bæredygtige blå råvarer.
-
31. januar 2025 Hotel- og Restaurantskolen indgår samarbejde med Niras om indlån af byggechef Projektdirektør i NIRAS, Lars Peter Nyborg Hammel, skal fra den 1. februar 2025 varetage jobbet som byggechef på Hotel- og Restaurantskolen. Her skal han bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter, projektledelse og rådgivning ifm. skolens arbejde på at bygge en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i Valby.