Dessert­madskole

Årets sødeste madskole for unge.

Er du 12-15 år og elsker du at eksperimentere i det søde køkken? Vil du lære en masse teknikker, teste opskrifter og udfordre dine evner i et professionelt køkken? 

Så er vores dessertmadskole lige noget for dig! På tre dage udforsker vi håndværket bag desserter, kager, mousser og chokolade, mens du får nye venner og udfordrer dine smagsløg. 

Sammen med de dygtigste håndværkere inden for det søde køkken; Katrine Foged Thomsen (konditor og dommer i Den Store Bagedyst) og Jakob Ørstrup (chocolatier) lærer du bl.a. at: 

  • Temperere chokolade, så den får det helt rigtige knæk 
  • Lave de lækreste fyldte chokolader  
  • Skabe smukke og luftige moussekager  
  • Lave fundamentet for en masse skønne tærter og kager; den famøse mørdej  

Onsdag slutter vi af med et kæmpe kagebord, hvor du kan invitere dine forældre ind og smage på alle de søde sager, vi har lavet.

Dato: 10.–12. februar kl. 09:00–14:00
Hvor: Hotel- og Restaurantskolen 
Pris: 1.200 kr.
Prisen inkluderer Madskole, frokost, forklæde som du får lov til at tage med hjem og stort kagebord for dig og dine forældre

Køb billet

Tilmeld dig gastroklubbens nyhedsbrev

Dessertmadskolen er bare et af mange fede arrangementer og aktiviteter, vi holder for unge madnørder i vores fællesskab Gastroklubben.

Skriv dig op til Gastroklubbens nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret. Så får du besked så snart vi har nyt om events og åbner for tilmeldinger.

Hør mere om det nye fællesskab for unge madnørder

For at høre mere om tilbuddet, skal du acceptere følgende
Ida Mikkelsen

Har du spørgsmål til sommermadskolen?

Udviklingskonsulent

Ida Kirkegaard Mikkelsen