Vores gæstelærere

Hotel- og Restaurantskolen knytter fagfolk og branche tættere til os, så vi sammen kan løfte næste generation af håndværkere inden for gastronomi, mad og værtskab

Universiteterne har gæsteprofessorer - Hotel- og Restaurantskolen har gæstelærere. Vi har samlet en række af branchens faglige fyrtårne, der vil berige os med kunnen, erfaring, inspiration og viden.

Vi har brug for at komme tættere på den udvikling, der sker ude i branchen, og vi vil med vores gæstelærerordning gøre det konkret.

Samtidig vil vi sørge for, at branchen har lyst til at komme på skolen og vil være med til at løfte næste generation af mad og servicehåndværkere. Og vi vil være et sted, hvor det er naturligt for branchen at mødes fagligt og socialt.

Læs nyhed om gæstelærere

Kamilla Seidler Trebbien
Restauratør

Kamilla Seidler Trebbien

Køkkenchef og indehaver af Restaurant Lola. Kamilla skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i international køkkenforståelse og det sociale ansvar.

Francis Cardenau
Kok og ejer af AOC Francis Cardenau og Sane Food

Francis Cardenau

Grand old man. Nu er Francis præsident i Bocuse d’Or og har en gård med et lille landbrug. Francis skal undervise i gastronomisk begejstring på grundforløbet.

Bo Lindegaard
Kok og konceptudvikler

Bo Lindegaard

Stifter af Lxndxgxxrd og konceptudvikler. Bo skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i iscenesættelse, måltidsoplevelser og konceptudvikling.

Jesper Gøtz
Kok & bager

Jesper Gøtz

Jesper er selvlært bager, medstifter af bageriet Lille Bakery og stifter af GØTZ Bread Projects. Jesper skal undervise vores kokkeelever i det gode brød med surdej i centrum.

Matthew Orlando
Owner/Head Chef

Matthew Orlando

Ejer og køkkenchef på Amass og medlem af skolens bæredygtigheds Advisory Board. Matthew skal undervise vores kokkeelever i at drive en restaurant ud fra konsekvente bæredygtige tilgange.

Christine Bille Nielsen
Kok, Pb i ernæring og sundhed, selvstændig madkommunikatør

Christine Bille Nielsen

Igennem 17 år har Christine haft selvstændig virksomhed som madformidler. Christine skal undervise gastronomelever i grøntsagernes smag, konsistens og særegenskaber.

Anders Barsøe
Direktør for Letz Sushi

Anders Barsøe

Tidligere kok, souschef, køkkenchef, F&B chef og forretningsudvikler i Europa og USA. Anders skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i at drive en stor virksomhed bæredygtigt.

Mette Dahlgaard
Gastronomisk chef

Mette Dahlgaard

Gastronomisk chef og direktør for Falsters Kyst og del af skolens gastronomiske Advisory Board. Mette skal undervise vores gastronomelever i at gøre grøntsagerne til det bærende element på menuen.

Marianne Lange
Enhedschef for Ernæringsenheden Herlev og Gentofte Hospital

Marianne Lange

Lang erfaring med at løfte madkvaliteten i de offentlige køkkener. Marianne skal undervise ernæringsassistentelever i at sætte fokus på de mennesker, der skal spise maden.

Hjalte Pohlenz
Salgschef og kok

Hjalte Pohlenz

Fiskehandler med speciale i bæredygtigt, kystnært fiskeri. Hjalte skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk og håndelaget omkring fisk.

Jens Vestergaard Jensen
Kok og landmand

Jens Vestergaard Jensen

Gennem det økologiske landbrug og spisehus, Muld, deler Jens budskabet om taknemmelighed for vores madvarer og ressourcer. Jens skal undervise gastronomelever i ”den hele gård”.

Christian F. Puglisi
Restauratør, kok og forfatter

Christian F. Puglisi

Restauratør og aktiv jæger. Han underviser kokkeelever på hovedforløbet i respekten for dyret og tilberedningen af vildt.

Pia Haaning Rasmussen
Specialist i bæredygtig omlægning og kok

Pia Haaning Rasmussen

Kok, gastronomisk forandringsagent og husholdningsøkonom. Pia skal undervise vores ernæringsassistentelever i bæredygtige ambitioner i et offentligt køkken.

Mathias Holt
Kok

Mathias Holt

Køkkenchef og udvikler hos Social Cantina som blev vinder af Danmarks bedste kantine 2020. Mathias skal undervise vores gastronomelever i social gastronomi.

Ole Troelsø
Gastronomiredaktør

Ole Troelsø

Ole Troelsø er både uddannet og har arbejdet som kok, men er kendt som restaurantanmelder og vinskribent for Børsen. Ole skal undervise vores gastronomelever i gastronomisk historie.

Jacob Kocemba
Selvstændig

Jacob Kocemba

Ejer af Copenhagen Sparkling Tea, tidligere F&B chef på Nimb og The Standard og restaurantchef på Restaurant Hermann. Jacob underviser tjenerne på grundforløbet i tjenernes rolle som leder af gulvet og som iværksætter.

Thomas Elletoft Køster
Direktør, kok og bondemand

Thomas Elletoft Køster

Thomas har drevet Rabarbergaarden i 20 år, hvor de arbejder med marketgarden, restaurant, skolehaver mm. Thomas skal undervise vores gastronomelever i forståelsen for råvarerne fra mark til gæst.

Ian Wisler-Poulsen
Costumer Experience Expert

Ian Wisler-Poulsen

Ian hjælper virksomheder med at skabe bedre oplevelser og forløb for deres kunder og gæster. Han underviser tjenerne i fælles ansvar, standard og værdier i virksomheden.

Trine Krebs
Husholdningslærerinde med eget landbrug - FRU

Trine Krebs

Tidligere stifter og indehaver af mad-eventbureauet Frugtformidlingen. Trine skal undervise vores grundforløbselever samt ernæringselever i den holistiske tilgang til jordens formåen.

Mine Sylow
Etnolog og specialkonsulent

Mine Sylow

Etnolog og specialist i måltidernes betydning. Mine skal undervise vores ernæringsassistentelever i medansvar for værtskabet og måltidssituationen.

Mads Battefeld
Kok og indehaver af Sushi Anaba

Mads Battefeld

Fokuserer på den rene stilart inden for sushi og vil ændre danskernes syn på den oprindeligt japanske spise. Mads skal undervise vores kokkeelever i ultra præcis tilberedning af dansk fisk.

Trine Hahnemann
Kok, kogebogsforfatter og ejer af Hahnemanns Køkken

Trine Hahnemann

Mangeårig leder af kantineforretning og ivrig fortaler for bæredygtige løsninger og økologi. Trine skal undervise vores smørrebrød/caterelever i kantinedrift og måltidernes betydning for arbejdslivet.

Henrik Nielsen
Direktør, kok og sommelier

Henrik Nielsen

Direktør på Sølyst i Klampenborg. Henrik skal undervise vores gastronomelever på grundforløbet i at finde drømmeelevpladsen.

Katrine Klinken
Kok, kogebogsforfatter og indehaver af specialvarebutikken HONNING

Katrine Klinken

Faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom. Katrine skal undervise vores smørrebrød/caterelever i smørrebrødets historie, kulinariske stilarter samt honningsmagning.

Michelle Szpak Gram
Hoteldirektør

Michelle Szpak Gram

Michelle er hoteldirektør for Steel House Copenhagen, uddannet receptionist og har 15 års erfaring inden for revenue management. Michelle skal undervise vores receptionistelever i management og distribution.

Tor Stubbe
Chokolademand

Tor Stubbe

En af Danmarks bedste konditorer og chocolatier med 20 års karriere med chokolade i flere lande. Tor skal undervise vores bager-, gastronomi- og kokkeelever i chokoladens univers.

Leon Birdi
Konsulent

Leon Birdi

Med virksomheden Birdi.dk rådgiver Leon hoteller og restauranter i at booste gæstens oplevelse og øge omsætningen. Leon skal undervise receptionisterne i værtskab, mersalg og service.

Kim Pedersen Dahl
Kokken i huset, direktør i Mandala Organic

Kim Pedersen Dahl

Uddannet kok og fokuserede på det franske køkken. Nu arbejder Kim med økologiske krydderier af høj kvalitet. Kim skal undervise vores gastronomelever i krydderiernes betydning.

Jon Fuglsang
Lektor

Jon Fuglsang

Jon er sociolog, debattør og underviser på Ernæring og Sundhedsuddannelsen på Metropol. Jon skal undervise vores ernæringsassistentelever i madkultur og identitet.

David Fischer
Kok, restauratør (pedel)

David Fischer

Indehaver og restauratør af restauranten Hos Fischer på Østerbro. David skal undervise grundforløbselever i pasta og det enkelte italienske køkken.

Jesper Redecker Hansen
Kok og fiskeinspirator

Jesper Redecker Hansen

Medstifter af Fiskerikajen, kok og er en af ophavspersonerne til det nye statslige mærke, NaturSkånsom. Jesper skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk.

Michael Allerup
Enhedschef

Michael Allerup

Chef for Bispebjerg og Frederiksberg Hospitalskøkken. Michael skal undervise vores ernæringselever i, hvordan man arbejder med bæredygtighed og økologi i offentlige køkkener.

Michael Museth
Slagter, stifter af Folkets Madhus og Museth Butcher’s Manifesto

Michael Museth

Slagter af guds og økologiens nåde. Kæmper for at bringe slagterfaget tilbage på dagsordenen. Han skal undervise vores gastronomelever i dansk, bæredygtigt slagterhåndværk.

Neel Engholm
Iværksætter, planteformidler og konsulent

Neel Engholm

Neel har arbejdet som creative menu developer hos Souls og udviklet menuer og vejledt i plantebaseret kost. Hun skal undervise vores kokke- og smørrebrød/caterelever i vegansk mad.

Christian Nedergaard
Restauratør

Christian Nedergaard

Indehaver af Ved Stranden 10 og Admiralgade 26 med en helhedsorienteret tilgang til drift og læring. Christian skal undervise tjenereleverne i tjenernes rolle i restauranten og fagets betydning og arbejdsmiljø.

Anne Nielsen
Hoteldirektør

Anne Nielsen

Hoteldirektør for Scandic Hvidovre. Anne skal undervise i, hvad det fysiske værtskab er og bliver når branchen er blevet digitaliseret og skrankerne er revet ned.

Torsten Vildgaard
Kok og konsulent

Torsten Vildgaard

Torsten har en lang karriere som kok, senest som køkkenchef på ’det nye’ Noma og er nu gastronomisk konsulent for Cofoco. Torsten skal undervise vores kokkeelever i ultrapræcis tilberedning af dansk fisk.

Mads Rudolf
Vinimportør og forfatter

Mads Rudolf

Indehaver af vinimporten Pétillant. Mads har specialiseret i champagne og vin fra små vinbønder, økologi, biodynamik og naturvin. Mads skal undervise tjenerne i champagne og andre boblende drikke.