Vores gæstelærere

Hotel- og Restaurantskolen knytter fagfolk og branche tættere til os, så vi sammen kan løfte næste generation af håndværkere inden for gastronomi, mad og værtskab

Universiteterne har gæsteprofessorer - Hotel- og Restaurantskolen har gæstelærere. Vi har samlet en række af branchens faglige fyrtårne, der vil berige os med kunnen, erfaring, inspiration og viden.

Vi har brug for at komme tættere på den udvikling, der sker ude i branchen, og vi vil med vores gæstelærerordning gøre det konkret.

Samtidig vil vi sørge for, at branchen har lyst til at komme på skolen og vil være med til at løfte næste generation af mad og servicehåndværkere. Og vi vil være et sted, hvor det er naturligt for branchen at mødes fagligt og socialt.

Læs nyhed om gæstelærere

Kamilla Seidler Trebbien
Restauratør

Kamilla Seidler Trebbien

Køkkenchef og indehaver af Restaurant Lola. Kamilla skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i international køkkenforståelse og det sociale ansvar.

Christine Bille Nielsen
Kok, Pb i ernæring og sundhed, selvstændig madkommunikatør

Christine Bille Nielsen

Igennem 17 år har Christine haft selvstændig virksomhed som madformidler. Christine skal undervise gastronomelever i grøntsagernes smag, konsistens og særegenskaber.

Hjalte Pohlenz
Salgschef og kok

Hjalte Pohlenz

Fiskehandler med speciale i bæredygtigt, kystnært fiskeri. Hjalte skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk og håndelaget omkring fisk.

Pia Haaning Rasmussen
Specialist i bæredygtig omlægning og kok

Pia Haaning Rasmussen

Kok, gastronomisk forandringsagent og husholdningsøkonom. Pia skal undervise vores ernæringsassistentelever i bæredygtige ambitioner i et offentligt køkken.

Ole Troelsø
Gastronomiredaktør

Ole Troelsø

Ole Troelsø er både uddannet og har arbejdet som kok, men er kendt som restaurantanmelder og vinskribent for Børsen. Ole skal undervise vores gastronomelever i gastronomisk historie.

Thomas Elletoft Køster
Direktør, kok og bondemand

Thomas Elletoft Køster

Thomas har drevet Rabarbergaarden i 20 år, hvor de arbejder med marketgarden, restaurant, skolehaver mm. Thomas skal undervise vores gastronomelever i forståelsen for råvarerne fra mark til gæst.

Henrik Nielsen
Direktør, kok og sommelier

Henrik Nielsen

Direktør på Sølyst i Klampenborg. Henrik skal undervise vores gastronomelever på grundforløbet i at finde drømmeelevpladsen.

Tor Stubbe
Chokolademand

Tor Stubbe

En af Danmarks bedste konditorer og chocolatier med 20 års karriere med chokolade i flere lande. Tor skal undervise vores bager-, gastronomi- og kokkeelever i chokoladens univers.

Leon Birdi
Konsulent

Leon Birdi

Med virksomheden Birdi.dk rådgiver Leon hoteller og restauranter i at booste gæstens oplevelse og øge omsætningen. Leon skal undervise receptionisterne i værtskab, mersalg og service.

Kim Pedersen Dahl
Kokken i huset, direktør i Mandala Organic

Kim Pedersen Dahl

Uddannet kok og fokuserede på det franske køkken. Nu arbejder Kim med økologiske krydderier af høj kvalitet. Kim skal undervise vores gastronomelever i krydderiernes betydning.

Jesper Redecker Hansen
Kok og fiskeinspirator

Jesper Redecker Hansen

Medstifter af Fiskerikajen, kok og er en af ophavspersonerne til det nye statslige mærke, NaturSkånsom. Jesper skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk.

Neel Engholm
Iværksætter, planteformidler og konsulent

Neel Engholm

Neel har arbejdet som creative menu developer hos Souls og udviklet menuer og vejledt i plantebaseret kost. Hun skal undervise vores kokke- og smørrebrød/caterelever i vegansk mad.

Nikolas Hall

Nikolas Hall

Som revenue management-konsulent med en passion for hotelbranchen hjælper Nikolas selvstændige hoteller med at optimere deres indtjening og udvide distributionsmulighederne