Vores gæstelærere
Hotel- og Restaurantskolen knytter fagfolk og branche tættere til os, så vi sammen kan løfte næste generation af håndværkere inden for gastronomi, mad og værtskab
Universiteterne har gæsteprofessorer - Hotel- og Restaurantskolen har gæstelærere. Vi har samlet en række af branchens faglige fyrtårne, der vil berige os med kunnen, erfaring, inspiration og viden.
Vi har brug for at komme tættere på den udvikling, der sker ude i branchen, og vi vil med vores gæstelærerordning gøre det konkret.
Samtidig vil vi sørge for, at branchen har lyst til at komme på skolen og vil være med til at løfte næste generation af mad og servicehåndværkere. Og vi vil være et sted, hvor det er naturligt for branchen at mødes fagligt og socialt.
Kamilla Seidler Trebbien
Køkkenchef og indehaver af Restaurant Lola. Kamilla skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i international køkkenforståelse og det sociale ansvar.
Francis Cardenau
Grand old man. Nu er Francis præsident i Bocuse d’Or og har en gård med et lille landbrug. Francis skal undervise i gastronomisk begejstring på grundforløbet.
Bo Lindegaard
Stifter af Lxndxgxxrd og konceptudvikler. Bo skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i iscenesættelse, måltidsoplevelser og konceptudvikling.
Jesper Gøtz
Jesper er selvlært bager, medstifter af bageriet Lille Bakery og stifter af GØTZ Bread Projects. Jesper skal undervise vores kokkeelever i det gode brød med surdej i centrum.
Matthew Orlando
Ejer og køkkenchef på Amass og medlem af skolens bæredygtigheds Advisory Board. Matthew skal undervise vores kokkeelever i at drive en restaurant ud fra konsekvente bæredygtige tilgange.
Christine Bille Nielsen
Igennem 17 år har Christine haft selvstændig virksomhed som madformidler. Christine skal undervise gastronomelever i grøntsagernes smag, konsistens og særegenskaber.
Anders Barsøe
Tidligere kok, souschef, køkkenchef, F&B chef og forretningsudvikler i Europa og USA. Anders skal undervise vores kokkeelever på hovedforløbet i at drive en stor virksomhed bæredygtigt.
Mette Dahlgaard
Gastronomisk chef og direktør for Falsters Kyst og del af skolens gastronomiske Advisory Board. Mette skal undervise vores gastronomelever i at gøre grøntsagerne til det bærende element på menuen.
Marianne Lange
Lang erfaring med at løfte madkvaliteten i de offentlige køkkener. Marianne skal undervise ernæringsassistentelever i at sætte fokus på de mennesker, der skal spise maden.
Hjalte Pohlenz
Fiskehandler med speciale i bæredygtigt, kystnært fiskeri. Hjalte skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk og håndelaget omkring fisk.
Jens Vestergaard Jensen
Gennem det økologiske landbrug og spisehus, Muld, deler Jens budskabet om taknemmelighed for vores madvarer og ressourcer. Jens skal undervise gastronomelever i ”den hele gård”.
Christian F. Puglisi
Restauratør og aktiv jæger. Han underviser kokkeelever på hovedforløbet i respekten for dyret og tilberedningen af vildt.
Pia Haaning Rasmussen
Kok, gastronomisk forandringsagent og husholdningsøkonom. Pia skal undervise vores ernæringsassistentelever i bæredygtige ambitioner i et offentligt køkken.
Mathias Holt
Køkkenchef og udvikler hos Social Cantina som blev vinder af Danmarks bedste kantine 2020. Mathias skal undervise vores gastronomelever i social gastronomi.
Ole Troelsø
Ole Troelsø er både uddannet og har arbejdet som kok, men er kendt som restaurantanmelder og vinskribent for Børsen. Ole skal undervise vores gastronomelever i gastronomisk historie.
Jacob Kocemba
Ejer af Copenhagen Sparkling Tea, tidligere F&B chef på Nimb og The Standard og restaurantchef på Restaurant Hermann. Jacob underviser tjenerne på grundforløbet i tjenernes rolle som leder af gulvet og som iværksætter.
Thomas Elletoft Køster
Thomas har drevet Rabarbergaarden i 20 år, hvor de arbejder med marketgarden, restaurant, skolehaver mm. Thomas skal undervise vores gastronomelever i forståelsen for råvarerne fra mark til gæst.
Ian Wisler-Poulsen
Ian hjælper virksomheder med at skabe bedre oplevelser og forløb for deres kunder og gæster. Han underviser tjenerne i fælles ansvar, standard og værdier i virksomheden.
Trine Krebs
Tidligere stifter og indehaver af mad-eventbureauet Frugtformidlingen. Trine skal undervise vores grundforløbselever samt ernæringselever i den holistiske tilgang til jordens formåen.
Mine Sylow
Etnolog og specialist i måltidernes betydning. Mine skal undervise vores ernæringsassistentelever i medansvar for værtskabet og måltidssituationen.
Mads Battefeld
Fokuserer på den rene stilart inden for sushi og vil ændre danskernes syn på den oprindeligt japanske spise. Mads skal undervise vores kokkeelever i ultra præcis tilberedning af dansk fisk.
Trine Hahnemann
Mangeårig leder af kantineforretning og ivrig fortaler for bæredygtige løsninger og økologi. Trine skal undervise vores smørrebrød/caterelever i kantinedrift og måltidernes betydning for arbejdslivet.
Henrik Nielsen
Direktør på Sølyst i Klampenborg. Henrik skal undervise vores gastronomelever på grundforløbet i at finde drømmeelevpladsen.
Katrine Klinken
Faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom. Katrine skal undervise vores smørrebrød/caterelever i smørrebrødets historie, kulinariske stilarter samt honningsmagning.
Michelle Szpak Gram
Michelle er hoteldirektør for Steel House Copenhagen, uddannet receptionist og har 15 års erfaring inden for revenue management. Michelle skal undervise vores receptionistelever i management og distribution.
Tor Stubbe
En af Danmarks bedste konditorer og chocolatier med 20 års karriere med chokolade i flere lande. Tor skal undervise vores bager-, gastronomi- og kokkeelever i chokoladens univers.
Leon Birdi
Med virksomheden Birdi.dk rådgiver Leon hoteller og restauranter i at booste gæstens oplevelse og øge omsætningen. Leon skal undervise receptionisterne i værtskab, mersalg og service.
Kim Pedersen Dahl
Uddannet kok og fokuserede på det franske køkken. Nu arbejder Kim med økologiske krydderier af høj kvalitet. Kim skal undervise vores gastronomelever i krydderiernes betydning.
Jon Fuglsang
Jon er sociolog, debattør og underviser på Ernæring og Sundhedsuddannelsen på Metropol. Jon skal undervise vores ernæringsassistentelever i madkultur og identitet.
David Fischer
Indehaver og restauratør af restauranten Hos Fischer på Østerbro. David skal undervise grundforløbselever i pasta og det enkelte italienske køkken.
Jesper Redecker Hansen
Medstifter af Fiskerikajen, kok og er en af ophavspersonerne til det nye statslige mærke, NaturSkånsom. Jesper skal undervise gastronomelever i grundlæggende kendskab til danske fisk.
Michael Allerup
Chef for Bispebjerg og Frederiksberg Hospitalskøkken. Michael skal undervise vores ernæringselever i, hvordan man arbejder med bæredygtighed og økologi i offentlige køkkener.
Michael Museth
Slagter af guds og økologiens nåde. Kæmper for at bringe slagterfaget tilbage på dagsordenen. Han skal undervise vores gastronomelever i dansk, bæredygtigt slagterhåndværk.
Neel Engholm
Neel har arbejdet som creative menu developer hos Souls og udviklet menuer og vejledt i plantebaseret kost. Hun skal undervise vores kokke- og smørrebrød/caterelever i vegansk mad.
Christian Nedergaard
Indehaver af Ved Stranden 10 og Admiralgade 26 med en helhedsorienteret tilgang til drift og læring. Christian skal undervise tjenereleverne i tjenernes rolle i restauranten og fagets betydning og arbejdsmiljø.
Anne Nielsen
Hoteldirektør for Scandic Hvidovre. Anne skal undervise i, hvad det fysiske værtskab er og bliver når branchen er blevet digitaliseret og skrankerne er revet ned.
Torsten Vildgaard
Torsten har en lang karriere som kok, senest som køkkenchef på ’det nye’ Noma og er nu gastronomisk konsulent for Cofoco. Torsten skal undervise vores kokkeelever i ultrapræcis tilberedning af dansk fisk.
Mads Rudolf
Indehaver af vinimporten Pétillant. Mads har specialiseret i champagne og vin fra små vinbønder, økologi, biodynamik og naturvin. Mads skal undervise tjenerne i champagne og andre boblende drikke.