Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Kursus & Projekter

Johan K. Dal

Johan K. Dal

Kursus- og projektchef
Anders Nørgaard

Anders Nørgaard

Projektleder
Anne-Mette Fejer

Anne-Mette Fejer

Koordinator, mentor
Connie H. Lyholmer

Connie H. Lyholmer

Kursusadministrator
Gert Larsen

Gert Larsen

Underviser
Jonn Vinther Martinsen

Jonn Vinther Martinsen

Projektleder
Lene Birch Andreasen

Lene Birch Andreasen

Underviser
Lene Mølhøj Vietz

Lene Mølhøj Vietz

Projektleder
Line Degn Andersen

Line Degn Andersen

Underviser
Marie Haahr Jensen

Marie Haahr Jensen

Projekt- og kursuskonsulent
Michelle Nadia Werther

Michelle Nadia Werther

Projektleder
Nathalie Vestergaard Berg

Nathalie Vestergaard Berg

Kontorelev
Niels Thorvaldsen

Niels Thorvaldsen

Projektmedarbejder, underviser