Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Uddannelser
Her kan du finde undervisere fra skolens forskellige uddannelser.
10. klasse
 
                 
                 
                 
                 
                 
                Bager/konditor
 
                 
                Brobygning
 
                 
                 
                 
                Ernæringsassistent
 
                 
                 
                 
                 
                 
                EUX
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                Gastronom
 
                 
                 
                 
                Anton Schmidt Feiring
Faglærer  og gastronomisk udvikler
                    Gastronom - Grundforløb 2 og Gejst
                
             
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                Grundforløb 1
 
                 
                 
                 
                Receptionist
 
                Danielle Diandra McIntosh
Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
                    Receptionist
                
             
                 
                 
                 
                Tjener
 
                 
                 
                