Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Gejst
![Johan K. Dal](/media/ezxbrv3y/_dsc0082-1600px.jpg)
![Anton Schmidt Feiring](/media/qogfc0oi/anton-schmidt-feiring.jpg)
![Christian Fentz](/media/jkihv2m3/cf-1600px.jpg)
![Clea Bianca Suhr](/media/zy5jxh5k/_dsc0743-1600px.jpg)
![Emilie Qvist Kjærgaard](/media/tnqp0gjj/emq.jpg)
![Ida Kirkegaard Mikkelsen](/media/jpelmrfs/imi.jpg)
![Jakob Hviid Hvidsten Ørstrup](/media/5ybj0rlr/_dsc0710-2-1600px.jpg)
![Katrine Foged Thomsen](/media/ntvjeueh/katrine-foged-1600px.jpg)
![Malte Roed Lundén](/media/sugbgo52/mrd.jpg)
![Martin Marko Hansen](/media/j40hndbl/_dsc0731-2-1600px.jpg)
![Martin Petersen](/media/5g2bcxvj/martin-petersen.jpg)
![Mathias Skovmand Larsen](/media/hgeli3je/mathias-skovmand-1600px.jpg)
![Rasmus Bredahl](/media/tadhpdjo/rbd.jpg)
![Rasmus Leck Fischer](/media/j4yl2r13/_dsc0718-2-1600px.jpg)
![Sarah Gjerø](/media/1memvj0b/sarah-gjeroe.jpg)
Det kan stadig nå det! Husk, at du kan søge optagelse på vores uddannelser helt frem til to uger efter skolestart.
Se vores uddannelser her.
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!