Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Gejst

Johan K. Dal

Johan K. Dal

Chef Gejst og Projekter
Anton Schmidt Feiring

Anton Schmidt Feiring

Faglærer og gastronomisk udvikler
Christian Fentz

Christian Fentz

Gastronomisk udvikler
Clea Bianca Suhr

Clea Bianca Suhr

Gastronomisk udvikler
Emilie Qvist Kjærgaard

Emilie Qvist Kjærgaard

Gastronomisk udvikler
Ida Kirkegaard Mikkelsen

Ida Kirkegaard Mikkelsen

Udviklingskonsulent
Jakob Hviid Hvidsten Ørstrup

Jakob Hviid Hvidsten Ørstrup

Gastronomisk udvikler
Katrine Foged Thomsen

Katrine Foged Thomsen

Værkstedsmester
Malte Roed Lundén

Malte Roed Lundén

Gartner og udviklingskonsulent
Martin Marko Hansen

Martin Marko Hansen

Udvikler og projektkoordinator
Martin Petersen

Martin Petersen

Projektleder
Mathias Skovmand Larsen

Mathias Skovmand Larsen

Værkstedsmester
Morten Tjørner Jensen

Morten Tjørner Jensen

Råvarekoordinator, slagter og værkstedsmester
Rasmus Bredahl

Rasmus Bredahl

Værkstedsmester
Rasmus Leck Fischer

Rasmus Leck Fischer

Gastronomisk udvikler
Sarah Gjerø

Sarah Gjerø

Faglærer