Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Service & Drift

Mariann Præstegaard

Mariann Præstegaard

Afdelingsleder
Søren Ribers

Søren Ribers

Driftansvarlig
Benjamin Sanchez

Benjamin Sanchez

Servicemedarbejder
Ella Højgaard Kruse

Ella Højgaard Kruse

Servicemedarbejder
Emma Johanna Palne

Emma Johanna Palne

Gartnerelev
Francis Mendy

Francis Mendy

Servicemedarbejder
Kapil KC

Kapil KC

Servicemedarbejder
Liv Storm Heuckendorff

Liv Storm Heuckendorff

Gartner
Martin Petersen

Martin Petersen

Købmand
Michael Vagn Larsen

Michael Vagn Larsen

Købmand
Pa Dodou Sarr

Pa Dodou Sarr

Servicemedarbejder
Thomas Overgaard Pedersen

Thomas Overgaard Pedersen

Driftmedarbejder
Toril Andreasen

Toril Andreasen

Servicekoordinator
Valentin Rusu

Valentin Rusu

Servicemedarbejder