Medarbejdere
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!
Service & Drift
![Mariann Præstegaard](/media/m31hshbz/mariann-praestegaard-ny.jpg)
![Søren Ribers](/media/0wrhxkbz/soeren-ribers.jpg)
![Toril Andreasen](/media/velex34g/toril-andreasen.jpg)
![Allan Bjørnberg Hansen](/media/sxbfawoc/no_photo2.jpg)
![Benjamin Sanchez](/media/0qum0mne/benjamin-sanchez.jpg)
![Finn Sunde](/media/h5bhx1k2/finn-sunde.jpg)
![Francis Mendy](/media/qvzflgug/francis-mendy.jpg)
![Kapil KC](/media/q5zksz2r/kapil-kc.jpg)
![Liv Storm Heuckendorff](/media/armjxncq/img_6062-1600px-1.jpg)
![Pa Dodou Sarr](/media/kksb3o2k/pa-dodou-sarr.jpg)
![Peder Knudsen](/media/iendzkmn/47626470.jpg)
![Steffen Steen Bryde Christensen](/media/sxbfawoc/no_photo2.jpg)
![Théodore Abelebong Nkemzi](/media/ckkh5bw4/47464372.jpg)
![Valentin Rusu](/media/bn1k2z1n/valentin-rusu.jpg)
![Virgillo M. Villegas](/media/ltzbhegm/thumbnail_img_6708.jpg)
Det kan stadig nå det! Husk, at du kan søge optagelse på vores uddannelser helt frem til to uger efter skolestart.
Se vores uddannelser her.
Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!