Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Service & Drift

Mariann Præstegaard

Mariann Præstegaard

Driftschef
Søren Ribers

Søren Ribers

Driftansvarlig
Toril Andreasen

Toril Andreasen

Teamkoordinator
Housekeeping
Allan Bjørnberg Hansen

Allan Bjørnberg Hansen

VVS'er
Benjamin Sanchez

Benjamin Sanchez

Servicemedarbejder
Finn Sunde

Finn Sunde

Driftmedarbejder
Francis Mendy

Francis Mendy

Servicemedarbejder
Kapil KC

Kapil KC

Servicemedarbejder
Liv Storm Heuckendorff

Liv Storm Heuckendorff

Gartner
Pa Dodou Sarr

Pa Dodou Sarr

Servicemedarbejder
Peder Knudsen

Peder Knudsen

Tømrer
Steffen Steen Bryde Christensen

Steffen Steen Bryde Christensen

Håndværker
Théodore Abelebong Nkemzi

Théodore Abelebong Nkemzi

Servicemedarbejder
Valentin Rusu

Valentin Rusu

Servicemedarbejder
Virgillo M. Villegas

Virgillo M. Villegas

Servicemedarbejder
Kenneth Nielsen

Kenneth Nielsen

Teamleder
Købmanden
Flemming Schultz

Flemming Schultz

Slagter
Købmanden
Kim Lynge Severinsen

Kim Lynge Severinsen

Købmand
Købmanden
Morten Tjørner Jensen

Morten Tjørner Jensen

Råvarekoordinator, slagter og værkstedsmester
Købmanden