Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

Service & Drift

Mariann Præstegaard

Mariann Præstegaard

Afdelingsleder
Benjamin Sanchez

Benjamin Sanchez

Servicemedarbejder
Flemming Schultz

Flemming Schultz

Slagter
Finn Sunde

Finn Sunde

Driftmedarbejder
Francis Mendy

Francis Mendy

Servicemedarbejder
Kapil KC

Kapil KC

Servicemedarbejder
Kim Lynge Severinsen

Kim Lynge Severinsen

Købmand
Liv Storm Heuckendorff

Liv Storm Heuckendorff

Gartner (på barsel)
Malte Roed Lundén

Malte Roed Lundén

Gartner
Michael Vagn Larsen

Michael Vagn Larsen

Købmand
Pa Dodou Sarr

Pa Dodou Sarr

Servicemedarbejder
Peder Knudsen

Peder Knudsen

Tømrer
Søren Ribers

Søren Ribers

Driftansvarlig
Théodore Abelebong Nkemzi

Théodore Abelebong Nkemzi

Servicemedarbejder
Thomas Overgaard Pedersen

Thomas Overgaard Pedersen

Driftmedarbejder
Toril Andreasen

Toril Andreasen

Servicekoordinator
Valentin Rusu

Valentin Rusu

Servicemedarbejder
Virgillo M. Villegas

Virgillo M. Villegas

Servicemedarbejder