Sommer­madskole for unge

Er du klar til tre dage fyldt med kulinarisk inspiration, fintuning af dine kokkeskills og fællesskab med andre unge madentusiaster?

Sommermadskolen 2024 inviterer unge madentusiaster til tre dags sommerskole, hvor vi udforsker gastronomien i Hotel- og Restaurantskolens køkkener, bålværksteder og blomstrende køkkenhave.

Hvad kan du forvente?

På Sommermadskolen eksperimenterer og kreerer du sammen med andre unge som dig. Du bliver introduceret til nye metoder, teknikker og tendenser af nogle af branchens bedste fagfolk. Og så spiser du selvfølgelig godt og grønt undervejs.

Du vil blandt andet:

  1. Lære sprøjteteknik og chokoladetemperering med konditor Katrine Foged Thomsen.
  2. Blive helt skarp med en kniv, når der skal fileteres fisk sammen med kok Emilie Qvist Kjærgaard.
  3. Blive klogere på, hvordan man laver retter med smæk på smagen med kok Rasmus Leck Fischer.
  4. Få indblik i de mange teknikker inden for madlavning over bål.
  5. Tilberede og spise en masse dejlig mad sammen med andre unge.

Tilmeld

Pris

Sommermadskolen koster 1400 kroner, inklusiv frokost og drikke hver dag. Derudover vil du modtage dit eget kokkeforklæde fra skolen.

Tilmelding

Sommermadskolen foregår mandag 1. juli til onsdag den 3. juli i uge 27. 

Forfin dine skills sammen med andre madunge. 

Tilmeld dig nu

Ida Mikkelsen

Har du spørgsmål til sommermadskolen?

Udviklingskonsulent

Ida Kirkegaard Mikkelsen