Sommermadskole for unge
Er du klar til tre dage fyldt med kulinarisk inspiration, fintuning af dine kokkeskills og fællesskab med andre unge madentusiaster?
Sommermadskolen 2024 inviterer unge madentusiaster til tre dags sommerskole, hvor vi udforsker gastronomien i Hotel- og Restaurantskolens køkkener, bålværksteder og blomstrende køkkenhave.
Hvad kan du forvente?
På Sommermadskolen eksperimenterer og kreerer du sammen med andre unge som dig. Du bliver introduceret til nye metoder, teknikker og tendenser af nogle af branchens bedste fagfolk. Og så spiser du selvfølgelig godt og grønt undervejs.
Du vil blandt andet:
- Lære sprøjteteknik og chokoladetemperering med konditor Katrine Foged Thomsen.
- Blive helt skarp med en kniv, når der skal fileteres fisk sammen med kok Emilie Qvist Kjærgaard.
- Blive klogere på, hvordan man laver retter med smæk på smagen med kok Rasmus Leck Fischer.
- Få indblik i de mange teknikker inden for madlavning over bål.
- Tilberede og spise en masse dejlig mad sammen med andre unge.
Hvem er sommermadskolen for?
Vi arbejder på det endelige program, men kan allerede nu love kulinariske eventyr, der kræver sin madnørd.
Madskolen er for unge fra 7.-9. klasse som:
- er modige, når det handler om mad - uanset om du skal smage på umamipaste af fårekyllinger eller fermenterede svampe
- har styr på "the basics" i et køkken og gerne vil op på næste niveau
- har været på andre madskoler for børn/juniorer
- savner et sted at mødes med andre unge
- får tonsvis af ideer fra madprogrammer
- overvejer en fremtid som kok, konditor eller noget tredje inden for gastronomi og madhåndværk
- eller bare har et passioneret forhold til mad
Mød underviserne
På Sommermadskolen møder du instruktører med ekspertise, erfaring og engagement, som deler viden og lidenskab med dig.
Du oplever blandt andre:
-
Emilie Qvist Kjærgaard: Ung kok, som er udråbt som et særligt talent i sin generation.
-
Rasmus Leck Fischer: Kok og gastronomisk innovatør med passion for grøn gastronomi og bæredygtig madlavning.
-
Katrine Foged Thomsen: Mester i konditorikunst og kendt fra Den Store Bagedyst.
Pris
Sommermadskolen koster 1400 kroner, inklusiv frokost og drikke hver dag. Derudover vil du modtage dit eget kokkeforklæde fra skolen.
Tilmelding
Sommermadskolen foregår mandag 1. juli til onsdag den 3. juli i uge 27.
Forfin dine skills sammen med andre madunge.
Har du spørgsmål til sommermadskolen?