Efteruddannelse og kurser
Branchens største udbyder af kompetenceudvikling inden for mad, drikke, værtskab, grøn omstilling og ledelse.
Styrk fagligheden med målrettet kompetenceudvikling
Udforsk vores AMU-kurser inden for gastronomi, værtskab, grøn omstilling og ledelse – designet til at opkvalificere dig og din virksomhed.
Vi tilbyder også unikke uddannelser som Naturvinsommelier, Kellner, vores brancherettede lederkursus og Green Chef-uddannelsen i bæredygtig mad.
Har I særlige behov? Vi skræddersyr kurser, der matcher jeres ambitioner. Kontakt os for en uforpligtende samtale og et skræddersyet tilbud.
Kursuskatalog
Uanset om du vælger AMU-kurser, IDV-kurser eller e-learning, kan du opkvalificere dig inden for hotel- og restaurationsbranchen hos os.
AMU: Inspirerende kurser til en brøkdel af prisen
AMU-kurser er delvist finansieret af staten, så du kan få:
- Et bredt udvalg af kurser til billige priser
- Kurser til både ufaglærte, faglærte, ledige og selvstændige
- Skræddersyede kurser til dine og virksomhedens behov
HUSK: Hvis du er i arbejde, har du ret til 2 ugers efteruddannelse om året.
Efteruddannelser
Her kan du finde vores længere efteruddannelser inden for grøn mad, ledelse, sommelier mm.
English speaker?
Many of our courses are held in English. Click here if you want to only browse courses for English speakers.
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til vores kurser eller gerne vil have oprettet et
Marie Haahr Jensen
M: mhj@hrs.dk T: 26708200
Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lign. Du kan også kontakte mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.
Lene Vietz
M: lmv@hrs.dk T: 22464613
Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.
Brug os til events eller teambuilding
Vi tilbyder teambuilding i gastronomi og drikke, ligesom vi udlejer vores lokaler og køkkenfaciliteter events udenfor undervisningstiden.
Vi råder over nyindrettede og veludstyrede køkkener samt restaurant- og cafémiljøer, der kan bruges til middage og andre events.
Vores store auditorium med showkøkken, livekameraer og skærme kan bruges til fx demo af produkter, mens vores lyse teorilokaler kan bruges til smagninger, seminarer mm.
Udendøres tilbyder vi fx. undervisning og madlavning over trefod på bål eller grill i skolens eget økologiske bylandbrug.
Få nyt direkte i indbakken
Vi har to nyhedsbreve, som henvender sig til virksomheder.
Med vores virksomheds-nyhedsbrev får du invitationer til karrieredage og andre events, hvor du kan møde kommende elever.
I vores kursus-nyhedsbrev får du, som de første, nyt om nye kurser og efteruddannelser til din virksomheds medarbejdere.