Kellner
Kellner er det tyske ord for tjener, og i Danmark er en kellner for øllet, hvad en sommelier er for vinen. En uddannet ølekspert og -tjener, med en dybdegående og fyldestgørende viden om øl – fra brygning til servering.
Det er vores ambition, at øl opnår en ligeværdig status med vin. Derfor betragter vi Kellneruddannelsen som øllens svar på sommelieruddannelsen.
På Kellner når vi helt til bunds i øllets verden, fra øltyper og -kultur til brygning og råvarer og selvfølgelig smagning, sensorik og pairings - med nogle af landets dygtigste fagfolk som undervisere.
Vi kommer også omkring de mere forretningsrettede aspekter som salg, markedsføring og service, så du kan give folk den bedst mulige oplevelse; om det er gæster på din restaurant eller ølbar, kunder i bottle shops og supermarkeder eller noget helt tredje.
Uddannelsen henvender sig altså både til professionelle fra restauranter, barer og dagligvarebranchen og er opbygget, så du kan passe dit job ved siden af. Den er fordelt på tre moduler (grundmodul, avanceret modul og branchemodul), som du kan tilmelde dig enkeltvis eller på én gang til nedsat pris.
Få et stærkt fagligt netværk
Med et kursusbevis fra Kellneruddannelsen får du papir på, at du er professionel ølkender. Desuden møder du andre med lige så stor passion og viden om øl, og du får en enestående mulighed for at danne netværk med kollegaer, som du kan trække på og vidensdele med.