Øllets grundkursus
Vil du forstå øl på et dybere niveau?
Øllets Grundkursus er et intensivt 3-dages forløb, der giver dig fundamentet for at arbejde med øl i restaurationsbranchen – eller fordybe dig som passioneret øl-entusiast eller hjemmebrygger.
Kurset giver dig indblik i øltyper, råvarer og brygningens grundprincipper. Du lærer smagsteknikker og sensorik, så du kan beskrive øl som en ekspert, og får viden om servering og præsentation, der gør øl til en oplevelse for gæsten. Undervejs deltager du i praktiske ølsmagninger, hvor du oplever forskelle i stil, smag og kvalitet.
Der er ingen formelle krav for at deltage, men vi forventer, at du har et minimalt kendskab til øl og lyst til at lære mere. Kurset styrker din faglighed og giver dig praktisk viden, du kan bruge med det samme. Det er ideelt for tjenere, barfolk, ølentusiaster og medarbejdere i supermarkeder med en stærk ølprofil.
Kurset kan tages som et selvstændigt forløb eller som første modul i en større rejse mod Kellner-certifikatet.
Datoer
Uddannelsen består af er AMU-kursus (2 dage) + 1 ekstra udviklingsdag.
Vil du se alle datoer og læse mere om tilmelding, så tryk "Tilmeld dig her" i tilmeldingsboksen her på siden.