EUD-praktik for gymnasieelever

studiepraktik

Kom ud og prÞve vores uddannelser af 

Igen i Ă„r Ă„bner vi flere af vores uddannelser op for studiepraktik onsdag, torsdag og fredag i uge 43.

Her kan gymnasieelever komme ud og prĂžve krĂŠfter med uddannelserne
- receptionist
- kok
- tjener
over tre dage og fÄ en idé om, hvad fagene kan.

Du vil bl.a. fÄ undervisning af vores faglÊrere, kommer med pÄ ekskursion, mÞder elever og oplever skolen, mens den summer af liv en almindelig hverdag.

Tanker om konceptet

Praktisk info 

  • Du skal vĂŠre gymnasieelev

  • Der vil vĂŠre 8 pladser ledige pĂ„ hver af de tre uddannelser

  • Tilmeldingen Ă„bner d. 5. september her 

  • Dagene starter med fĂŠlles morgenmad pĂ„ Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvorefter I bliver delt ud pĂ„ de forskellige uddannelser. 

  • Alle dage slutter senest klokken 16.

Gastronom

Som gastronomelev ligger hele kÞkkenets verden Äben. Du dufter lidt til at vÊre kok? MÄske er det grÞn madhÄndvÊrker, som virkelig fanger dig eller er det smÞrrebrÞd der har stÄljet din interesse?

Det er det valg, man skal tage, nÄr man starter som gastronom her hos os. 

Alle uddannelser starter nemlig som gastronom, sÄ kom ind og prÞv det af onsdag og torsdag og se, hvad der fanger din opmÊrksomhed. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, mÄske snakkes med en studievejleder og sÄ skal vi mÞde branchen, nÄr vi fÄr fint besÞg. 

Receptionist

Som receptionist er du den fĂžrste, gĂŠsten mĂžder. Virksomhedens ansigt udadtil. En af de vigtigste medarbejdere.

I lÞbet af onsdag og torsdag vil du fÄ indblik i, hvad en receptionist skal kunne, en god viden om hotelbranchen, mÞde dygtige faglÊrer som har god erfaring og vÊre sammen med de nuvÊrende receptionistelever. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, mÄske snakkes med en studievejleder og sÄ skal vi mÞde branchen, nÄr vi fÄr fint besÞg. 

tjener

Som tjener er du den afgÞrende person, som skaber fundamentet for en god oplevelse pÄ restauranten.

I lÞbet af onsdag og torsdag vil du prÞve krÊfter med bl.a. flambering, gÊstekontakt og vinens vidunderlige verden. Vores dygtige faglÊrer er klar til at lÊre fra sig, og vores elever er klar til at vise dette fantastiske hÄndvÊrk og fag. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, mÄske snakkes med en studievejleder og sÄ skal vi mÞde branchen, nÄr vi fÄr fint besÞg. 

Matilde Haue Hansen

Spørgsmål?

Eventkoordinator/vært

Matilde Haue Hansen