EUD-praktik for gymnasieelever

studiepraktik

Kom ud og prøve vores uddannelser af 

Igen i år åbner vi flere af vores uddannelser op for studiepraktik onsdag, torsdag og fredag i uge 43.

Her kan gymnasieelever komme ud og prøve kræfter med uddannelserne
- receptionist
- kok
- tjener
over tre dage og få en idé om, hvad fagene kan.

Du vil bl.a. få undervisning af vores faglærere, kommer med på ekskursion, møder elever og oplever skolen, mens den summer af liv en almindelig hverdag.

Tanker om konceptet

Praktisk info 

  • Du skal være gymnasieelev

  • Der vil være 8 pladser ledige på hver af de tre uddannelser

  • Tilmeldingen åbner d. 5. september her 

  • Dagene starter med fælles morgenmad på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvorefter I bliver delt ud på de forskellige uddannelser. 

  • Alle dage slutter senest klokken 16.

Gastronom

Som gastronomelev ligger hele køkkenets verden åben. Du dufter lidt til at være kok? Måske er det grøn madhåndværker, som virkelig fanger dig eller er det smørrebrød der har ståljet din interesse?

Det er det valg, man skal tage, når man starter som gastronom her hos os. 

Alle uddannelser starter nemlig som gastronom, så kom ind og prøv det af onsdag og torsdag og se, hvad der fanger din opmærksomhed. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, måske snakkes med en studievejleder og så skal vi møde branchen, når vi får fint besøg. 

Receptionist

Som receptionist er du den første, gæsten møder. Virksomhedens ansigt udadtil. En af de vigtigste medarbejdere.

I løbet af onsdag og torsdag vil du få indblik i, hvad en receptionist skal kunne, en god viden om hotelbranchen, møde dygtige faglærer som har god erfaring og være sammen med de nuværende receptionistelever. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, måske snakkes med en studievejleder og så skal vi møde branchen, når vi får fint besøg. 

tjener

Som tjener er du den afgørende person, som skaber fundamentet for en god oplevelse på restauranten.

I løbet af onsdag og torsdag vil du prøve kræfter med bl.a. flambering, gæstekontakt og vinens vidunderlige verden. Vores dygtige faglærer er klar til at lære fra sig, og vores elever er klar til at vise dette fantastiske håndværk og fag. 

Fredag er en afslutningsdag, hvor vi sammen runder dagene af. Der skal evalueres, måske snakkes med en studievejleder og så skal vi møde branchen, når vi får fint besøg. 

Matilde Haue Hansen

Spørgsmål?

Eventkoordinator/vært

Matilde Haue Hansen